SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seminerler Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ
Güz dönemi akademilerine başlandığını açıklayan Bilgi Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Basın Sözcüsü Murat Sezik, seminerlere katılımın ücretsiz olduğunu söyledi. 
 
Konuyla ilgili yapılan basın toplantısında konuşan Sezik, "Güz dönemi seminerleri 17 Ekim - 27 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular 15 Ekim tarihine kadar BİLSAM merkezinde yapılacaktır. Okuryazar olan ve 18 yaşını doldurmuş herkes seminer programlarına katılabilir. Her seminere kabul edilecek kişi sayısı 30 asıl 5 yedekle sınırlı olacaktır. Kayıtlı olmayan kişilere çalışmalara kabul edilmeyecektir. Bir kişi en fazla 4 seminere kayıt yaptırabilecektir. Seminerler tamamen ücretsiz olup katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Her bir seminer çalışması haftada 90 dakika olmak üzere toplam 6 hafta sürecektir. Seminerlere düzenli devam eden katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Seminerlere devam şartı yüzde 70'dir" dedi. 
 
BİLSAM'ın seminer programına göre, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Küçük tarafından Kur'an'ı Anlamada Çağdaş Yaklaşımlar konusunda, Dr. Oğuzhan Göktolga tarafından Kimlik İnşası ve Siyasal Kimlikler konusunda, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Tuncel tarafından Siyaset Bilimine Giriş konusunda, Öğretmen Reşat Cengil tarafından Tarih Felsefesi konusunda, Komisyon tarafından Evlilik ve Aile Okulu konusunda, Doç. Dr. Abdulkadir Baharçiçek tarafından Türk Dış Politikası konusunda, Prof. Dr. Zülfikar Durmuş tarafından Kur'an Mealleri ve Tercüme Sorunları konusunda, Yrd. Doç. Dr. Vehbi Bayhan tarafından Gençlik Eğitimi ve Sorunları konusunda, Doç. Dr. Mustafa Arslan tarafından Din Sosyolojisine Giriş konusunda, Doç. Dr. Ahmet Karadağ tarafından Sivil Toplum ve Demokratikleşme konusunda, Prof. Dr. Saffet Sancaklı tarafından Sünneti Doğru Anlama ve Hadis Kritiği konusunda ve Öğretim Görevlisi Fehmi Kolçak tarafından İnsan ve Sanat konusunda seminer verileceği kaydedildi. Seminerlerle ilgili olarak daha geniş bilginin BİLSAM'ın internet sitesinden alınabileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız