SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seminerler Devam Edecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:27:23
Seminerler Devam Edecek
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 2012 yılında toplam 35 adet hizmet içi eğitim semineri düzenleneceği bildirildi. 
 
Seminerlerin vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi için yapıldığının belirtildiği açıklama şöyle; 
 
"Malatya Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen 32 adet hizmet içi eğitim seminerinin ardından 2012 yılında da personele yönelik yoğun bir program uygulanıyor.
 
1 Ocak 2012 tarihinden buyana 4 adet eğitim semineri düzenleyen Malatya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, son olarak Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeline yönelik bir seminer düzenleniyor.
 
24 Nisan Salı günü Belediye Meclis Salonu’nda başlayan seminere Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt,  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Münir Güven, Zabıta Müdürü Halil Fırat ile Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli katıldı.
 
24 Nisan-14 Mayıs 2012 tarihleri arasında toplam 90 saat sürecek olan program sırasında Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personellerine, Polis Meslek Yüksekokulu eğitmenleri Ümit Deryalı, Dr. Yavuz Özcan, Hatice Nadiya Günbay ve Fatih Çekin tarafından seminer verilecek.
 
Seminer süresince Polis Meslek Yüksekokulu eğitmenleri tarafından Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görevli zabıtalara yönelik olarak; İletişim ve Beden Dili, İnsanı Anlama ve Empati Kurabilme, Stres Yönetimi ve Başa Çıkma Yöntemleri, Öfke Kontrolü, Türkçeyi Güzel Kullanma ve Diksiyon, Müzakere Teknikleri, Savunma Amaçlı Teçhizatların Kullanımı, Mevzuat ve Olay Esnasında Gelişen Duruma Göre Zabıta Memurunun Yasal Hakları konularında bilgiler verilecek.
 
Öte yandan Malatya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2012 yılı içinde; Kamu Yönetimi ve Uygulamaları, Bilgisayar Kullanımı ve İşletmenlik Eğitimi, Yazışma Kuralları ve Standart Dosya Planı, Tahakkuk Esaslı Muhasebe ve daha birçok konuda toplam 35 adet hizmet içi eğitim semineri düzenleneceği bildirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız