SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sempati Buluşmaları''

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da geçen hafta Malatya İnönü Stadı'nda oynanan Malatyaspor-Elazığspor maçında Elazığspor'lu taraftarların kullandığı çirkin pankart ve sloganlar sonrasında iki il arasında yaşanan gerginlik dostluk müsabakaları ile giderilmeye çalışılıyor. Gerginliğin bitmesi için atılan ilk adımda bilardo müsabakası düzenlendi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, son günlerde ortaya çıkan gerginliğin bitmesi için "Komşu İller Dostluk ve İşbirliği Projesi" kapsamında düzenlenen "Kardeş Kent Malatya ve Elazığ İl Karmaları Arasında 3 Bant Bilardo Turnuvası" Gençlik Merkezi'nde başladı. Açılış törenine Vali Vekili Bayram Öz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi ile davetliler katıldı.

Vali Vekili Bayram Öz, futbol maçındaki çirkin slogan ve pankartlardan dolayı ortaya çıkan gerginliğe sebep olanları cahil olarak nitelendirerek, iki il arasındaki dostluğun sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Öz, bundan sonra iki il arasında yapılacak futbol maçlarında, kulüplerin fanatik taraftarları stada sokmamalarını önerdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz ise futbol macında iki il arasında istenmeyen olayların ve gelişmelerin yaşandığını söyleyerek, gerginliğin bitmesi için turnuva düzenlediklerini ifade etti.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi de sporun dostluk ve kardeşlik belirterek, gerginliğin bitmesi gerektiğini kaydetti.

Konuşmalardan sonra Vali Vekili Bayram Öz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, bilardo turnuvasını başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız