SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şemsiye Sokakta Kutlama

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:05
Şemsiye Sokakta Kutlama
A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi tarafından hazırlanan ancak hava şartlarının elverişsiz olması nedeniyle ertelenen kutlama etkinliği 30 Haziran günü Şemsiye Sokak ve Yeni Cami önündeki meydanda gerçekleştirildi. 

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları halkın ve çocukların katılımı ile kutlandı. Renkli görüntülerin oluştuğu kutlamaların Ev sahipliğini Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptı. Etkinliğe, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına  çocukların yoğun katılımına oldukça sevindiğini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, en kötü günümüzün bu şekilde mutlu geçmesi temennisinde bulundu. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan etmesine dikkat çeken Başkan Gürkan, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını olumsuz hava şartları nedeniyle bugüne erteledik. Yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Bu bayram dolayısıyla oluşan en kötü günümüzün böyle olmasını diliyorum dedi.Gürkan, "Malatya'da güzel bir ilkbaharada güzel bir bayram kutlaması yapıyoruz.Buradaki çocuklarımızın sevinci ve coşkusu milletimizin milli tarihimize vermiş olduğu değeri en güzel tezahürünü Şemsiye Sokak'ta binlerce çocuklarımızın en güzel görsellerini görüyoruz.Hepinize hoşgeldiniz diyorum.Bayramınız kutlu olsun.Daha nice Egemenlik ve Çocuk bayramınızı egemen bir millet olarak devam etmenizi diliyorum.Ülkemiz üzerinden uğraşmak isteyenler gerek iç ,gerek dış mahfiller buradaki tabloyu göreceklerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya 'da ilk ve tek olarak çocuklarımıza armağan etmiş olduğu,Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını çoşku ve sevinç içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Etkinliğimize katılarak desteklerini veren Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve il teşkilatına teşekkür ediyorum" dedi. 

Battalgazi Belediyesi tarafından organize edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklar, ilimizde bulunan Suriyeli ailelerin çocukları, çeşitli anaokullarında okuyan çocuklar, Taştepe, Yeşiltepe, Kiltepe, Orduzu, Başharık, Hatunsuyu, Eskimalatya gibi mahallelerden gelen çocuklarla kutlama etkinlikleri renklendi.

Kutlama etkinliklerinde çocuklar, basketbol, ip atlama, futbol, develeme, balon, tahtaravalli, bilye, dart, seksek, çuval oyunu, yumurta, halat çekme, satranç, yapboz oyunları oynayarak renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Kutlama etkinliklerine Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri de bilye ve topaç oyunlarıyla destek verdi. 

Alanda gönüllerince eğlenen çocuklar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından Türk Bayrağı, Kervansaray, Ulu Cami, Şemsiye Sokak yapbozları, şapka, pamuklu şeker, balon gibi hediyeler verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız