SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Semt Konakları Kuracağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçildiği takdirde Malatya'da birçok alt merkez oluşturacaklarını, ayrıca semt konakları oluşturacaklarını söyledi.

Çakır'ın sekreteryası tarafından basın kuruluşlarına iletilen bülten şöyle:

"Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya belediye başkan adayı Ahmet Çakır,seçim çalışmaları kapsamında Göztepe Mahallesi sakinleriyle buluştu.

29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır,Göztepe Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Çakır, Seçildikleri taktirde Göztepe Mahallesini bir alt merkez haline getireceklerini söyleyerek,Malatya’yı sadece tek bir merkez yerine birçok alt merkezlerle geliştireceklerini ifade etti.

Ahmet Çakır konuşmasına şöyle devam etti;

“Malatya’yı tek bir merkez yerine bir çok alt merkezlerle geliştireceğiz,bunlardan biri de Göztepe Mahallesi olacak. Kaldırımlarıyla ışıklandırma sistemleriyle Göztepe Mahallesini cazibe merkezi haline getireceğiz.Biz bu alt merkezlerde semt konakları oluşturacağız, çok amaçlı semt konaklarında vatandaşlarımız her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak.Bazı semt konaklarında aşevleri de bulunacak.

Nasıl hükümetimizin ihtiyaç sahiplerine yönelik projeleri varsa bizde AK Partili Belediyeler ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak bazı projelerimiz olacak.Göreve seçilirsek hayır çarşısı projemiz var.Daha önce belediyelerin yapmış olduğu hazır paketleri bir tarafa bırakacağız.Büyük bir market oluşturacağız,daha önce tespit edilen dar gelirli vatandaşlara aylık fiş verilecek.ihtiyaç sahibi vatandaşımız hazır paket yerine gelip ihtiyacı neyse ona göre alışverişini yapacak.

İyi bir ekip kurarak, burada koyduğumuz bu hedefleri kısa, orta ve uzun vadede planlayacağız.Biz Malatya’nın ölçülü gelirlerini en uygun yerlerde heba etmeden yetim ve fakirin hakkını gözeterek en iyi şekilde halkımızın yararına dönüştürecek şekilde yatırımlarımızı yapacağız.”

Ahmet Çakır konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorunlarını not ederek,göreve geldikleri takdirde çözüm yolu bulmak için çalışacaklarını vurguladı.

Göztepe Mahallesinde düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mustafa Şahin’in yanı sıra aday adaylarından Naci Şavata, Haluk Önalan ve Vahap Erdemir’de katıldı.

ÇAKIR’DAN KASAP PAZARI ESNAFINA ZİYARET

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır bugün Kasap Pazarı esnafını ziyaret etti.Beraberinde İl Başkanı Mustafa Şahin’le birlikte sabah saatlerinde kasap pazarına gelen Çakır,esnafı dolaşarak seçimlerde desteklerini istedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız