SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sen de Kimsin?!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:26
A- A+ PAYLAŞ

Kavaklıbağ Mahallesi’ndeki bir evin kapısını anahtarla açmaya çalışan ve hırsız olduğu değerlendirilen bir şahıs, evdeki kadının kapıyı açması üzerine panikleyerek kaçtı.

Olayla ilgili olarak polise ifade veren 58 yaşındaki H.Y. adlı kadın, kapıdan ses geldiğini, gözetleme merceğinden baktığında 30-35 yaşlarındaki bir şahsın kapıda anahtar denediğini ve elinde birçok anahtarın olduğunu gördüğünü, dışarıdan demir koruması da bulunan iç kapıyı açtığında şahsın paniklediğini, ne yaptığını sorduğunda kendisinin şire pazarında çaycı olduğunu, anahtarları M. adlı bir arkadaşından aldığını, dinlenmek için eve geldiğini söylediğini, daha sonra da panikleyerek kaçtığını anlattı.

Polis şahsı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız