SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sen Gitmeden Önce

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:01:49
Sen Gitmeden Önce
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 19 Temmuz 2013

Yapımı :2012 - ABD

Tür : Dram

Süre: 112 Dak.

Yönetmen : David Chase

Oyuncular : James Gandolfini ,  Jack Huston ,  Brad Garrett ,  Bella Heathcote ,  Caroline Thompson

Senaryo : David Chase

Yapımcı : Mark Johnson ,  David Chase

Film Özeti

David Chase’in bu ilk yönetmenlik denemesi 1964 yılında New Jersey’de geçiyor. Filmde yetenekli bir şarkıcı ve söz yazarının öncülüğünde kendi rock gruplarını kurmak isteyen bir grup arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Film dönemin birbiriyle çelişen akımlarını ve ideolojilerini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Tüm bu sahnelerin arka planında ise efsanevi Steven Van Zandt tarafından hazırlanmış olan dinamik soundtrack’ler var. Filmde John Magaro, Jack Huston, Will Brill, Bella Heathcote, James Gandolfini, Brad Garrett ve Christopher McDonald rol alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız