SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sen misin Söylemeyen?!

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran bir esnaf işyerini kapattığı sırada yanına gelen ve saati soran şahsa saati söylemeyince saldırıya uğradığını ve yaralandığını öne sürdü.

Orduzu Elmasuyu Mahallesi’nde işyeri bulunan ve 17.30 sıralarında Devlet Hastanesi’ne yaralı olarak gelen 27 yaşındaki İ.B., polise verdiği ifadede, dükkanını kapatmakta iken yanına gelen tanımadığı bir şahsın saat sorduğunu, saati söylememesi üzerine bu şahsın kendisine vurduğunu ve kaçtığını, karanlık olduğu için de yüzünü göremediğini anlattı.

DİĞER OLAYLAR..
Uçbağlar Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki M.A. adlı şahıs, polise başvurarak, eski kız arkadaşı C.A., onun eniştesi M.A. ve adını M.olarak bildiği şahsın evine zorla girip kendisini ölümle tehdit ettiklerini öne sürdü. 3 kişiyi aramaya başladı.

Savcılığa başvuran 44 yaşındaki B.A. adlı kadın, eşinin vefat ettiğini, bu olaydan sonra damadı olan Ö.K.’nin kendisini sürekli telefonla arayıp küfrettiğini ve mirasın paylaşılmasını istediğini, bu amaçla kızına da baskı yaptığını öne sürerek şikayetçi oldu. Damadın yakalanmasına çalışılıyor.

Hanımınçiftliği’nde oturan 80 yaşındaki M.Y. adlı şahıs, savcılığa başvurarak, yaklaşık 35 gün önce hastalanıp hastaneye yattığını, o sırada çocukları olan 47 yaşındaki R.Y., 44 yaşındaki M.Y., 50 yaşındaki A.T.Y. ve 36 yaşındaki F.Y.’nin 2 yıllık kayısı ürünü olan 35 ton kayısısını satıp aralarında paylaştıklarını, kendisini de dövdüklerini öne sürerken, çocuklar suçlamayı kabul etmedi.

Samanlı Mahallesi’nde oturan ve nikahsız olarak beraber yaşadıkları belirtilen 36 yaşındaki D.İ. adlı kadın ile 44 yaşındaki Y.A. arasında kıskançlık yüzünden kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 39 yaşındaki F.A. adlı kadın, 67 yaşındaki annesi F.A.’yı hasta olduğu için bakmak üzere eve getirdiğini, eşi S.A.’nın buna tepki gösterdiğini ve kendisini tehdit ettiğini, sonra da annesine yumruk attığını öne sürdü. Polis S.A.’yı arıyor.

Öğretmenevi arkasında 23.45 sıralarında saldırıya uğrayan 16 yaşındaki M.A. adlı genç dövüldü. İfade veren M.A., yürürken yanına gelen 18-19 yaşlarındaki kişiler tarafından dövüldüğünü söyledi. Polis araştırmaya başladı.

Fırat Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki V.K., ailevi nedenlerle tartıştığı 30 yaşındaki kocası Y.K.’nin kendisini dövdüğünü öne sürülürken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

Fuzuli Caddesi’nde yürümekte olan 16 yaşındaki F.G. adlı genç, kız arkadaş meselesinden dolayı B.A. ve E.C.’nin saldırısına uğrayarak dövüldü. Şahıslar kaçtılar.

Cezmi Kartay Caddesi’nde alacak verecek yüzünden bir işyerinde çıkan kavgada 31 yaşındaki A.A.G. adlı şahsın elinden bıçakla yaralandığı, olaya karışan 41 yaşındaki M.K. ve 33 yaşındaki S.A.‘nın ifadesinin alındığı bildirildi.

Başharık Mahallesi’nde 26 yaşındaki E.S. adlı kadın, kocası Z.S. tarafından gece yarısı dövüldü. Koca olaydan sonra bulunamadı.

Kavaklıbağ Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki N.A.T. adlı kadın, 42 yaşındaki eşi Y.T.’nin kendisini tehdit ettiğini ve hakarette bulunduğunu öne sürdü.

İnönü Caddesi’ndeki bir otoparkta 47 yaşındaki O.E. adlı şahıs ve eşi 41 yaşındaki F.E. ile karşı taraf olan 32 yaşındaki E.B. ve karısı 26 yaşındaki Z.B., 36 yaşındaki M.K. ve karısı 34 yaşındaki R.K. arasında kavga çıktığı, tarafların birbirlerini dövdükleri, ancak şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Kale ilçesi Kıyıcak Köyünde, arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada M.A.’nın M.Y.’yi yumrukla yaraladığı bildirildi.

Doğanşehir Sürgü’de M.A.D. adlı şahsın, alkolün etkisiyle tartıştığı M.K. ve kardeşi E.K. tarafından dövülerek yaralandığı, iki kardeş hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız