SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sen Temiz Adamsın..'

A- A+ PAYLAŞ

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, partilerin miting meydanlarında harcayacakları paranın haram olduğu iddiasını sürdürüyor.

HYP Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Öztürk, partilerin miting meydanlarında harcayacakları paranın haram olduğu iddiasını burada da sürdürerek, Hazine'nin partilere verdiği 380 milyon YTL'nin partilerce büyük bir kısmının miting meydanlarında harcanacağını söyledi.

Öztürk, "Hazine'nin verdiği parayla afiş, amblemle plastik kirliliği yaratılması insani ve vicdani değildir. Ben buna haramdır dedim. Dediler ki, 'bak yine dinileştiriyor işi'. Peki ben hukuki olanı söyleyeyim. Ben hem ilahiyatçı hem de hukukçuyum. Bu hukuk dışıdır. Benim hukukçuluğumun yanında ilahiyatçı kimliğim var. O tarafını da izah edeyim, bu paralar haramdır. Bazıları dini konuştu filan diye aklı evvellik yapıyor. Halkımız böyle anlıyorsa, bunu böyle söylerim ben" diye konuştu.

Öztürk, partisinin milletvekili adaylarını da tanıttı.

ASLANOĞLU İLE KARŞILAŞMA..
Bu arada Battalgazi ilçesine giden Öztürk, burada bağımsız belediye başkanı Selahattin Gürkan'ı da makamında ziyaret etti.

Makamdaki sohbet sırasında, siyasetin halk nezdinde "olumlu" bir imajının bulunmadığını, kendisine "Sen temiz, doğru bir adamsın, ne işin var siyasette" denildiğini belirten Öztürk, siyasetin temizlenmesi gerektiğini anlattı.

Öztürk, belediye başkanının makamında iken, o sırada gelen CHP milletvekili ve 1. sıra adayı Mevlüt Aslanoğlu da geldi. Aslanoğlu, burada karşılaştığı Öztürk'e "hocamı çok sever, çok sayarım" diye iltifat ederken, Öztürk'ten de Aslanoğlu'na, "kalıbını dolduran, adam gibi adam.. Benim gibi.." iltifatı geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız