SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Senaryo Geri Tepti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:08:35
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Halkımızın Başbakanımıza verdiği destek ve Başbakanımızın dik duruşu sayesinde, taşeronlar vasıtasıyla servis edilmeye çalışılan senaryo geri tepmiştir” diyerek, son yaşanan olaylar nedeniyle 120 milyar TL’den fazla öz kaynak kaybımız olduğunu vurguladı. 

Beraberinde AK Parti il başkan yardımcılarından Hakan Kahtalı ve bazı parti yöneticileriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmada 17 Aralık’ta yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında yaşananlara temas etti. “Ülkemiz ne zaman ekonomik büyümeyi yakalasa, içeride ve dışarıda itibarı artsa bu coğrafyada senaryolar tertiplenmektedir. Son yapılan tertipte halkımızın Başbakanımıza verdiği destek ve Başbakanımızın dik duruşu sayesinde, taşeronlar vasıtasıyla servis edilmeye çalışılan senaryo geri tepmiştir” diyen Milletvekili Şahin, servis edilen senaryolara en iyi cevabın 30 Mart 2014 yerel seçiminde verileceğine inandığını vurguladı.

Her güzel çalışmanın sonunda yurt dışı bağlantılı ve yerli taşeronları işbirliğiyle senaryoların uygulandığını söyleyen Şahin, “Ortadoğu ticari sirkülasyonunun Halk Bankası kanalıyla yapılmasını içlerine sindiremeyen çevreler, İsrail, İngiliz, Alman ve Amerika rahatsız olmaktadır. Kendilerinin elde edemediklerini, yerli taşeronları vasıtasıyla düğmeye basıp, 17 Aralık sabahı uygulamaya koymaya çalıştılar. Sonuçta 120 katrilyondan, yani 120 milyar TL’den fazla öz kaynak kaybımız oldu” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin ekonomik istikrarının arttığını, milli gelirin 2 bin 500 dolarlardan 11 bin dolarlara kadar çıktığına işaret eden Şahin, faizlerin ise yüzde 50-60’larda iken yüzde 3-4’lere kadar düştüğünü vurguladı.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Türkiye’nin 2013 son çeyreğinde 4,4 büyüme olduğunu hatırlatıp, “Etrafımızdaki olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye’nin hızlı şekilde büyümesi bazı kesimleri rahatsız ediyor. Son olaylar, Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyen güçler, insafsızca eleştirmeye başlamış ve ülkemizin ekonomik kayıplara uğraması için ellerinden geleni yapmışlardır. Türkiye üzerine oynanan oyunları millet olarak bozmamız lazım. Her zamankinden fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Sağduyu ile davranıp, Türkiye’nin önünü ve milli iradenin önünü kesme gayretlerine fırsat verilmemelidir” dedi.

Tecde Kalkınma Derneği'ni Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Tecde Kalkınma Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Tecde Kalkınma Dernek Başkanı Alaaddin İpek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Mustafa Şahin, dernek hakkında bilgi alarak, özetle şunları söyledi: “Gönüllülük esasına dayalı insanların bir araya gelerek, gerek mahalle sorunlarını gerekse il sorunlarının çözümü noktasında ellerini taşın altına koyan ve bu hizmetleri bir dernek çatısı altında toplayan arkadaşları öncelikle tebrik ediyorum. Yardımlaşmayı ve paylaşmayı esas alan derneklerimizin sayısının çoğalması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnsanlığa hizmet etmek için gönüllük esasına dayanarak kurulan dernekler, insanlığa hizmet etmenin yanı sıra Allah'ın rızasını da kazanmaktalar. Kaybolan komşuluk kültürünü yeniden inşa etmek adına kurulan Tecde Kalkınma Derneği’nin hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Tecde Kalkınma Derneği Başkanı Alaaddin İpek ise, AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin'in derneklerini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetlerini bildirdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız