SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sendikacılık Olmazsa Olmaz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, Belediye ve İl Özel İdaresi Çalışanları Sendikası (Bem Bir Sen) Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan Bem Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, "Ömer Faruk bey, seçilmeden önce Bem Bir Sen'in üyesidir. Seçimden sonra da, Memur Sen ve Bem Bir Sen'in üyeliği daha güçlü devam ediyor. Mücahit Bey'in de, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı hayırlı olsun diyoruz" ifadelerini kullandı.
 
"Türkiye'nin en büyük konfederasyonu olan Memur Sen, hükümetimizle toplu sözleşmeyi beraber imzalayacağız" diyen Acar, "Malatya Belediyesi ile de 8. ayda toplu sözleşme görüşmelerine başlayacağız. İl Özel idaresi çalışanları ile toplu sözleşme görüşmelerimiz olacak. Konu İl Genel Meclisi'nde de ele alınacak" şeklinde konuşmasını tamamladı.
 
Milletvekili Ömer Faruk Öz ise, "Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Bem Bir Sen'i ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Memurların bireysel hak ve özgürlüklerini yakından takip ediyoruz. Yıkıcı değil, yapıcı üsluplarıyla ayrıca onları tebrik ediyoruz. Sendikacılık olmazsa olmaz bir sivil toplum örgütüdür. Kamu ve özel sektör çalışanlarının her zaman sendikalı olmalarını istiyoruz" diyerek, yapıcı bir politika izleyen Bem Bir Sen'i kutladı.
 
"Memur Sen ve Bem Bir Sen, siyasi parti yandaşlığı değil, demokratik çıtanın yükselmesi noktasında hükümetimize katkı vermişlerdir" diyen Fındıklı, istikrardan, huzur ve güvenden yana olanları her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
 
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, sivil toplum örgütü olarak son derece başarılı çalışmalar sergileyen Memur Sen ve Bem Bir Sen'in her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek, "Hükümetimiz demokratikleşme çalışması ve anayasa değişikliğinde toplu sözleşme hakkı getirmiştir" dedi.
 
KULUNCAK ZİYARETİ..

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, Hekimhan ve Kuluncak ilçesini ziyaret ederek, seçimden dolayı teşekkür ettiler.
 
Ziyaretlerde konuşan Ömer Faruk Öz, muhtarların, parti teşkilatının, vatandaşların ve esnafların sıkıntılarını yerinde görerek takip etme fırsatı bulduğunu söyledi. Öz, bu dönem ilçelerin sorunlarıyla daha yakından ilgileneceğini söyleyerek, seçimde verilen destek için teşekkür etti.
 
Milletvekili Fındıklı ise, seçimde AKP'ye verilen destek için herkese teşekkür ettiklerini söyleyerek, bu dönem ilçelerde yaşanan önemli ana problemleri ve sorunları çözme gayreti içinde olacaklarını ifade etti.
 
Fındıklı, seçimlerde Hekimhan’ın ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak Hekimhanlılara teşekkür etti ve Hekimhan'ın çehresini değiştirmek istediklerini söyledi. 
 
Ziyaretlere partili yöneticiler de eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız