SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sendikacıya Dayak!

A- A+ PAYLAŞ

Genel Maden İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Hamza Akgül, aynı zamanda yatıp kalktığı sendika binasında gece iki bacağı protez olan kadın ile birlikte gelen 1 kişinin saldırısına uğraması sonucunda ağır yaralandı.

Olay Polisevi karşısında bulunan Maden Tetkik Arama Enstitüsü (MTA) Bölge Müdürlüğü'nün 1. katında bulunan Genel Maden İş Sendikası şube bürosunda meydana geldi.

İddiaya göre, şube başkanı Hamza Akgül, aynı zamanda makam odasını yatak odası olarak da kullandığı sendika binasında bulunduğu esnada, iki bacağı da protez olan S.Y.'nin (37) yanındaki 1 kişinin saldırısına uğradı. Tabancanın kabzası ile başına vurulması sonucu sendika başkanı başından ağır yaralanarak kanlar içerisinde kaldı.

Olaydan sonra diğer saldırgan kaçarken, bacakları protez olan kadın olay yerinde kaldı. Olay esnasında dayak yediği öğrenilen S.Y.'de ambulansta yapılan ilk müdahaleden sonra Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genel Maden İş Sendikası Şube Başkanı Hamza Akgül ise polis minibüsü ile Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavisi yaptırıldı.

Akgül, sendika binasında saldırıya uğradığını söyleyerek, "Hiç farkında değildim. İçmek için kuşburnu koymuştum. Birden kapı çalındı. Kapıyı açar açmaz silahın kabzası ile 3-4 kez kafama vuruldu. Ondan sonra da içeride silah sıkıldı. Protezli kadın da yanındaydı. Birinin adı Selahattin'di.." dedi.

Polis olaydan sonra kaçan saldırganı arıyor. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız