SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Senegal'dan Konuk

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MAKİAD olan Malatya Aktif İşadamları Derneği, Senegalli konuklarını ağırladı. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı yatırım danışmanı ile işadamları derneği başkanı Malatya'ya geldiler.

MAKİAD'dan konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"MAKİAD' ın AĞUSTOS ayı Ülke Tanıtım Toplantısının konukları, Senegal Cumhurbaşkanlığı Yatırım Danışmanı Moustafa MDİAYE ve Senegal Türk İşadamları Derneği Başkanı Mahary DİAKHATE oldu.

Makiad' ın belli periotlarla düzenlediği Ülke tanıtım toplantılarının AĞUSTOS ayı konuğu Senagal' di. Afrika' nın cazip pazarlarından biri olan Senegal ile alakalı üyelerini bilgilendirmek isteyen MAKİAD yönetimi, Senegal Cumhurbaşkanlığının Yatırım Danışmanı Moustafa MDİAYE ve Senegal Türk İşadamları Derneği Başkanı Mahary DİAKHATE' yi Malatya' ya davet etti. 14 AĞUSTOS AKŞAMI SAAT 21:00' da dernek merkezinde yapılan toplantı, kokteyll ile başladı. Malataya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin ERKOÇ' un da katıldığı toplantıda Moustafa MDİAYE, Senegal' e yatırım yapmanın avantajları, Çalışma koşulları, cazip yatırımların olduğu sektörler, vize işlemleri vb. konularda MAKİAD üyelerini bilgilendirdi. MAKİAD üyelerinin sorularınıda yanıtlayan Moustafa MDİAYE," Malatya' organize sanayi bölgesini gezdiğini burakai işletmelerin iyi olduğunu Senegal' de yapacakları yatırımlarda kendilerine her türlü desteği yapacaklarını ifade etti.

MAKİAD yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahsin ÖNER yaptığı açıklamada; "Bu toplantılar Üyelerimizin Ülkeleri yakından tanıması adına çok önemli. Bizler MAKİAD Yönetimi olarak bunun farkındayız. Bu toplantıları elimizden geldiğince devam ettirip üyelerimizin değişik pazarlara açılmasına yardımcı olamak istiyoruz. Misafirlerimize Şehrimize teşriflerinden dolayı tekrardan hoşgeldiniz diyor, bu proğramın hazırlanmasında büyük emekleri olan derneğimiz çalışanlarına teşekkür ederim." dedi.

Misafirlere verilen plaketlerle proğram son buldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız