SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seni Öldüreceğim!.'

A- A+ PAYLAŞ

Kentin çeşitli semtlerinde meydana gelen ve bıçak ile sopaların kullanıldığı kavgalarda yaralananlar hastanede tedavi altına alınırken, polis araştırmalarını sürdürüyor.

OLAYLAR..
Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir berber dükkanında traş sırası nedeniyle çıkan kavgada 32 yaşındaki S.Ç.’nin başına sert cisimle vurarak 41 yaşındaki İ.T.’yi yaraladığı, adliyece salıverildiği bildirildi.

Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan ve kesici aletle yaralanmış olarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki F.D., ifadesinde ailesinin ve çevresindeki insanların dikkatini çekmek için sol koluna makasla çizikler attığını söyledi.

İzollutepe’de oturan 19 yaşındaki İ.A., yaklaşık bir ay önce kaçırdığı T.A. adlı kızla evlendiğini, eşinin annesi olan N.A.’nın “Sen benim kızımı kaçırdın. Seni öldüreceğim” diye bıçakla saldırdığını, kendisinin olay yerinden kaçarak kurtulduğunu öne sürdü. Polis N.A.’yı arıyor.

Polise başvuran 23 yaşındaki S.S. adlı bayan, Milli Egemenlik Caddesi’nde belediye otobüsüne binerken, tanımadığı 20-25 yaşlarında bir şahsın, kendisini merdivenlerden geri çekip eliyle kafasına vurduğunu öne sürdü. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

Çöşnük’te husumet yüzünden iki şahıs arasında çıkan kavgada M.E.Ç. adlı şahsın, G.T. tarafından bıçakla yaralandığı, olaydan sonra G.T.’nin bıçakla birlikte yakalandığı bildirildi.

Çevreyolu’nda meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan A.Ü., 44..882 plakalı minibüsle taşımacılık yaptığını, yanında muavin olarak çalışan H.A.Ç.’nin işe eşofmanlı geldiğini, kendisine ciddi bir iş yaptıklarını belirtip neden bu şekilde geldiğini sorduğunu, babasının yanına gideceğini söyleyen muavinin döndüğünde cebinden ekmek bıçağı çıkarıp “Sen benden ne istiyorsun” diye salladığını, bu sırada elinden yaralandığını, muavinin ise kaçtığını bildirdi.

Paşaköşkü Camii önünde çıkan kavgada 15 yaşındaki A.F.D. adlı gencin, 18 yaşındaki Ö.Ö. tarafından bıçakla yaralandığı, saldırganın gözaltına alındığı bildirildi.

Battalgazi Mahallesi’nde 33 yaşındaki Ş.S. adlı şahsın, tahta sopa ile vurduğu N.B. yaralandı. Polis kaçan şahsı arıyor.

M.S.Y. adlı gencin, yakın tarihte tanıştığı M.A. ile şakalaşırken, M.A.’nın elinde bulunan kelebek diye adlandırılan bıçağın sağ kalçasına saplanarak yaraladığı bildirildi. Ailesine cama oturduğu için yaralandığını söyleyen M.S.Y., ağrılarının artması üzerine hastaneye gittiğinde, polise olayı anlattı. Polis M.A.’yı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız