SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seni Öldürürüm!.'

A- A+ PAYLAŞ

Bu arada Dabakhane Mahallesi Halep Caddesi’ndeki olayla ilgili polise başvuran 21 yaşındaki K.K. adlı bayan, tek başına yürürken, kız arkadaşının erkek arkadaşı olan 20 yaşındaki A.D.’nin yanına geldiğini ve arkadaşından ayrılmasının nedeni olarak kendisini gördüğü için tehdit ve hakarette bulunup kendisini dövdüğünü öne sürdü. A.D. gözaltına alındı.

Polise başvuran 19 yaşındaki H.Ö. adlı şahıs da, evde bulunduğu sırada kız arkadaşının eski nişanlısı olan U.U.’nun kendisini arayarak ölümle tehdit ettiği iddiasında bulundu. Polis U.U.’yu arıyor.

22 yaşındaki E.U. adlı kadın da, iş çıkışı 20.00 sıralarında evine giderken, eski eşi 26 yaşındaki S.Y. tarafından dövüldüğünü öne sürünce şahıs yakalandı.

Ataköy Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 26 yaşındaki N.O. adlı kadın, işyerinde iken aralarında boşanma davası bulunan eşi 38 yaşındaki S.O.’nun gelip kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu öne sürdü.

Paşaköşkü’nde oturan 32 yaşındaki F.K. adlı kadın da, akşam saatlerinde evinde iken, 1.5 yıl önce boşandığı 41 yaşındaki eski eşi H.K.’nın eve gelip, içeriye girmek istediğini, izin vermeyince zorla girip kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu iddia etti. Polis şahsı yakaladı.

Ataköy Mahallesi’nde oturan 39 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, daha önce bir süre gayrıresmi olarak birlikte yaşayıp ayrıldığı 61 yaşındaki A.T. tarafından sürekli rahatsız edildiğini, mahkemenin bu şahsın evinden uzak durması, şiddet ve korkuya yönelik davranışlarda bulunmaması yönündeki kararına rağmen kendisini rahatsız eden A.T.’den şikayetçi olduğunu bildirince, şahıs gözaltına alındı.

Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki B.Ö. adlı kadın, kendisini dövdüğü gerekçesiyle 44 yaşındaki eşi İ.Ö. hakkında şikayetçi oldu.

28 yaşındaki A.D. adlı kadın, Haziran 2009’da mahkeme kararı ile boşandığı eski eşi M.Ş.A.’nın kendisini dövdüğü için daha önce iki kez şikayetçi olduğunu, şahsın son olarak gece telefonla arayıp tehditlerde bulunduğunu öne sürdü. Polis şahsı arıyor.

Polise başvuran 18 yaşındaki H.O. adlı genç kız, okuldan çıktıktan sonra eve giderken M.Ç. adlı şahsın kendisine “Senin yaptığın her şeyi biliyorum. Sıra sana da gelecek” diye tehdit ettiğini, yanındaki A.A. adlı şahsın da boğazını sıkıp iteklediğini öne sürdü. Polis iki şahsı yakalamaya çalışıyor.

Cirikpınar Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki E.E. adlı kadın, gece kendisini dövüp hakaret eden 38 yaşındaki eşi İ.E.’den şikayetçi oldu.

İnönü Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 46 yaşındaki M.B. adlı kadın, kızı olan 25 yaşındaki S.B.’nin kişilik bozukluğu rahatsızlığı olduğunu, sabah diğer çocuklarını okula göndermek için uyandırırken kızının kendisine ve diğer kızı 16 yaşındaki F.B.’ye saldırıp dövdüğünü, tehditlerde bulunduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polisin ifadesini aldığı S.B. suçlamayı kabul etmedi.

Kiltepe’de oturan 39 yaşındaki E.Ü. adlı kadın, eski eşi olan 59 yaşındaki M.Ü.’nün, boşandıktan sonra kendisini ve ailesini sürekli telefonla tehdit edip hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Şahıs hakkında işleme başlandı.

Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan 22 yaşındaki E.Ö. adlı kadın, 3 yıldır gayriresmi olarak birlikte yaşadığı T.D. adlı şahsın eve alkollü gelmesi nedeniyle tartıştıklarını, şahsın “Seni öldürürüm. Aileni de öldürürüm. Sana rahat gün göstermem” diye tehdit ettiğini öne sürdü. Polis şahsı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız