SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seni Seviyorum Adamım

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:36:40
Seni Seviyorum Adamım
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 21 Kasım 2014

Yapımı : 2014 - Türkiye

Tür : Romantik

Süre: 96 Dak.

Yönetmen : Biray Dalkıran

Oyuncular : Gizem Karaca ,  Barış Kılıç ,  Ayşen Gruda ,  Serhat Özcan ,  Asuman Dabak

Senaryo : Gökhan Horzum ,  Gül Abus Semerci

Yapımcı : Galip Gültekin ,  Berk Sağlık

Film Özeti

Ünlü bir müzik yapımcısı iken, önce işi sonra aşkı tepetaklak olan Berk Atağan (Barış Kılıç), kendine yeni bir hayat kurar. İstanbul’u terkedip Kıbrıs’ta deniz ve güneş ile buluştuğu sakin, sessiz bir yaşama başlar. 13 yıl boyunca da teknesinde ve yalnızlığı ile başbaşa kaldığı evinde aradığı huzuru bulur. Hayatı 2001 yılındaki krizden sonra şimdi de başka bir kriz ile değişecektir. Deli dolu, her anı bir macera gibi yaşayan Ezel (Gizem Karaca) tekneden eve, evden Kıbrıs sokaklarına, en son da İstanbul’a uzanan bir mecaraya sürükleyecektir Berk’i.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız