SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seni Uzaktan Sevmek

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 03 Eylül 2010
Yönetmen : Nanette Burstein
Oyuncular : Drew Barrymore , Justin Long , Christina Applegate , Charlie Day
Senaryo : Geoff LaTulippe
Yapımcı : Jennifer Gibgot, Adam Shankman
Müzik : Mychael Danna
Görüntü yön. : Eric Steelberg
Tür : Romantik , Komedi
Süre :
Yapım yılı : 2010
Ülke : ABD
Dağıtıcı : Warner Bros.

Erin'ın (Drew Barrymore) kıvrak zekası ve süzgeçten geçmemiş dürüstlüğü, bekarlığa yeni adım atmış olan Garrett'ı (Justin Long) bira, bar sohbeti ve ertesi gün edilen kahvaltı sırasında etkisi altına alır. Aralarındaki elektrik dört dörtlük bir yaz aşkının ateşini yakar, ama her ikisi de bu ilişkinin Erin'ın San Fransisco'daki evine dönmesi ve Garrett'ın işi için New York'ta kalmasıyla biteceğini düşünmektedir. Ne var ki, altı hafta boyunca beraberce şehrin altını üstüne getirmeleri beklenmedik bir anlam kazanınca, ikisi de ilişkiyi bitirme konusunda kararsız kalırlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız