SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şenliğimize Herkes Davetli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:53
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 13-14 Haziran günleri arasında yapılacak olan 21. Kültür, Kiraz ve Spor Şenliklerine tüm Malatyalıları davet etti.

Festivallerin toplumların ve insanların kaynaşmasında büyük bir yere sahip olduğunu vurgulayan ve 2 gün sürecek olan Kültür, Kiraz ve Spor Şenliklerine büyük bir özen ve titizlik gösterdiklerini ifade eden Başkan H. Uğur Polat, farklı etkinlikler ve konserlerle şenlik havasında geçecek olan festival için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Her geçen gün daha farklı bir konsepte ulaşma yolunda ciddi adımların atıldığı Yeşilyurt İlçesinin daha fazla tanıtılmasına katkı sağlayacak olan 21.Kültür, Kiraz ve Spor Şenliklerinde farklı etkinliklerin olacağını vurgulayan Başkan Polat, “Festivallerin temelinde toplumların ve insanların kaynaşması, vatandaşların etkinliklerden keyif almaları ve güzel vakit geçirmeleri yatmaktadır. İlçe Kaymakamlığı ve Belediye olarak ortaklaşa çalışmamız sonucunda Kültür, Kiraz ve Spor Şenliklerinin bu yıl 21. düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımızın keyif alacakları ve güzel dakikalar geçirecekleri Festivalimizin şenlik havasında geçmesini diliyorum” dedi.

Geçtiğimiz yıllardaki Festivallerde yapılan etkinlikleri geliştirdiklerini ve yenilerini eklediklerini sözlerine ekleyen Başkan Polat, “ Festivalimizin dolu dolu geçmesi için aylardır çok yoğun bir tempoyla çalıştık. İlçe Kaymakamlığımız, İstanbul’da yaşayan Malatyalı hemşerilerimiz ve vatandaşlarımızın öneri ve düşünceleri doğrultusunda çok güzel bir program hazırladık. Kiraz yarışması, yöresel yemek ikramları, karakucak güreşlerinin yanısıra, folklor ve spor gösterileri, okçuluk gösterisi, satranç yarışması, bisikletli fener alayı, futbol turnuvası, cirit oyunları, fotoğraf sergisi, sünnet ve nikâh töreni ve konserlerle vatandaşlarımız unutulmaz bir hafta sonu yaşayacaklar” dedi.

Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli’nin Festival kapsamında Cumartesi akşamı Malatyalılarla buluşacağını ifade eden Başkan Polat “Festivalimizde gün boyunca devam edecek etkinliklerin haricinde akşamda konser programı hazırladık. Cumartesi akşamı Büyükşehir Belediye yanındaki alanda değerli sanatçımız Mustafa Ceceli, Malatyalı sevenleriyle buluşacak. Pazar günü ise yine gün boyunca devam edecek keyifli etkinliklerin akabinde akşam Yeşilyurt Türkü Gecesini düzenleyeceğiz.  Malatyalı sanatçılarımız Orçun Akgün, Cemal Öztaş, Emrah Uçar ve Abdullah Eymen tarafından okunacak türkülerle festivalimizi tamamlayacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız