SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şenlik Dolu Dolu Geçti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:06:28
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği ile ilgili konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, “Final şenliği dolu dolu geçti” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Kavuk, 22 ile 23 Haziran günleri düzenlenen 19’uncu Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği ile Malatya ve yurt dışındaki Yeşilyurtluların bu vesileyle ilçelerine geldiklerini kaydederek, sıla ile gurbeti buluşturduklarını belirtti.

Şenlikler kapsamında kiraz yarışması, İrfan Aydın Futbol Turnuvası, ‘Anılarda Yeşilyurt’ konulu fotoğraf sergisi, Bülent Serttaş, Özlem Büyük, Sena Altuntop ve Abdullah Eymen isimli sanatçıların katıldığı konser, sünnet, nikah töreni, Merhum Şevket Şahintürk anısına oğlu İlhan Şahintürk tarafından mevlit okutması, Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri düzenlendiğini anımsatan Kavuk, şenliğin ikinci günü akşamının da Beraat Kandili’ne denk gelmesi nedeniyle mevlit, tasavvuf musikisi ile semazen gösterisi gerçekleştirildiğini söyledi.

2 gün süren şenlikler nedeniyle Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu başta olmak üzere birçok bürokratın da davetli olarak geldiğini söyleyen Kavuk, “Kısacası dolu dolu bir şenlik yapıldı. Malatya’nın büyük şehir olması ve Yeşilyurt’un da metropol merkez ilçe belediyesi olacak olması nedeniyle benim de bir nevi final şenliğim oldu” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız