SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şenlik Fişeği Yaktı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen şenlikler sırasında patlatılan havai fişek, yangına yol açtı.

Hekimhan ilçesi Kocaözü beldesinde Kocaözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kocaözü Şenlikleri'nde patlatılan havai fişek, ot yangınına neden oldu. Yangın, rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüdü.

Mahalli sanatçı İrfan Yılmaz yangın nedeniyle konserini yarıda keserken, alevler şenlik alanındaki vatandaşların müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

ŞENLİK..
Öte yandan Kocaözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 2. Kocaözü Şenlikleri yapıldı.

Malatya'nın Hekimhan ilçesi Kocaözü beldesinde yapılan şenliklere, CHP Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Kocaözü Belediye Başkanı Bekir Sarıbaş, Malatya Belediye Meclis Üyesi Osman Bayram, Kocaözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Baki Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını Kocaözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Baki Karaca yaptı. Karaca, dernek olarak bu yıl ikincisini düzenledikleri Kocaözü Şenlikleri'nin artık geleneksel hale getirildiğini belirterek, ilgisizlikten yakındı. Kocaözü Belediyesi'nin yeteri kadar katkıda bulunmadığını belirterek, bundan sonraki yıllarda daha iyi organizasyonla bu şenliklerin yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Kocaözü Belediye Başkanı Bekir Sarıbaş ise, dernek başkanı Karaca'nın siteminin haklı olduğunu belirterek, "Ben bu sitemlerine katılıyorum. Bizde belediye olarak yeteri kadar yardımcı olamıyoruz. Kıt imkanlarımızla ancak bunları sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah ileride belediyemiz devam eder hem belediyemiz hem siz sevgili vatandaşlarımız elinden gelen katkıları sağlamak suretiyle şenliklerimizin çok daha güzel olmasını sağlarız. Bunda hepimize büyük görev düşüyor" dedi.

Son olarak konuşan Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, şenlikten haberinin olmadığını belirterek, "Hepimizin ortak noktası Kocaözü. Her türlü siyasi görüşte insan olabilir, herkes olabilir ama önce Kocaözü'dür. Benim anlayışım bu. Ben şunu söylüyorum. Ben fazla konuşmak istemiyorum. Bana bir hizmet önerseniz, bir şey yapacaksam konuşurum. Arkadaşlarım dedi ki, seneye burayı insanların daha rahat oturabilmesi için parke taşı yapalım. Dernek söz verirse, onlara ben yardımcı olacağım. Onlarda dilenecek bende dileneceğim. İkimizde dileneceğiz, tek başıma ben değil. Diliyorum ki sizler seneye daha programlı daha güzel, daha rahat bir şenlik geçirirsiniz" ifadelerini kullandı.

Program daha sonra yerel sanatçıların sahne almasıyla devam etti. Şenlikte, yerel sanatçıların söylediği birbirinden güzel türkülerle halaylar çekilerek, türkü dolu bir gece yaşandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız