SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şenlikler 'Oy Çokluğu' İle İptal

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:55
Şenlikler 'Oy Çokluğu' İle İptal
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir'de 6 ile 8 Eylül günleri arasında yapılması planlanan Bağbozumu Şenlikleri'nin oy çokluğu ile iptal edildiği duyuruldu. 

Arapgir'in AKP'li Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu imzasıyla duyurulan iptal kararında şu ifadelere yer verildi; 

"İki yıldır yapılamayan ve eksikliği hissedilen Arapgir Bağbozumu Şenlikleri'nin bu yıl daha kapsamlı olarak yapılması ve 3 günlük ekinliğe dönüştürülmesi ve sürekliliği konusunda kaymakamlık, sivil toplum örgütleri adına İstanbul Arapgir Kültür Derneği ve Arapgir Belediye Başkanlığı'nın da içinde bulunduğu 7 kişilik tertip komitesinin aylardır hazırlık yapıyordu. Gerek ilçede ve gerekse İstanbul’ da geniş katılımlı toplantıların yapıldığı, 6-7-8 Eylül’ de  hazırlıkları ve gerekli organizasyonları tamamlanmışken muhtemelen iki Bakanımızın da katılımları kesinleşmişken, dünyada yaşanan insanlık dramının Suriye’ den sonra kardeş Mısır'da  da  artarak devam ettiği gözler önündedir. Her iki  ülke   halkının yaşadıkları insanlık dramı karşısında aziz milletimizin  ve duyarlı insanlarımızın acısı ve tepkisi büyüktür.

Bu nedenle Türkiye genelinde ve Malatya’ da bir çok belediye konuya hassasiyet göstererek etkinliklerin iptali yönünde karar almışlardır. Dolayısıyla bizlerin de bu durum karşısında Bağbozumu Şenlikleri Tertip Komitesi Olarak etkinlikleri iptal etmemiz gerektiğine Oy Çokluğu ile karar verilmiştir.

İlçemize şenlikler vesilesiyle gelmeyi planlayan hemşerilerimizin sılayı rahim niyetiyle ziyaretlerini bekler, kendilerini ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağımızı bildirir, mazlum ve mağdur halkların sükununu   Cenab-ı Haktan niyaz eder, saygılar sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız