SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şenol Geldi, O İş Bitti..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı, Malatyaspor'a dönmek isteyen Mehmet Polat konusunun, Şenol'un transferiyle tamamen kapandığını, Polat'ın dönmesinin söz konusu olmadığını bildirdi. Kantarcı, yabancı futbolcular konusuna da açıklık getirdi. Bu arada Malatyaspor’un yeni transferi Şenol Yavaş, Çarşamba akşamı karayolu ile Malatya’ya geldi. Yorgun olduğu için antrenmana çıkamayan Şenol, Orduzu Pınarbaşı’nda yeni takımının yaptığı antrenmanı izledi. Bu arada Malatyaspor'un yedek kalecilerinden Taylan'ın da Kocaelispor'a verildiği bildirildi.

KATATUA KESİN YOK, 4 FUTBOLCU İSE..
Malatyaspor Başkan Yardımcısı Kantarcı, yabancı futbolcu kontenjanı ile ilgili olarak henüz net bir saptama olmadığını, kadrodaki 5 yabancıdan sadece Katatua'nın bu yıl Malatyaspor'da olamayacağının kesinleştiğini söyledi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın kadroda bulunmasını arzu ettiği Katatua'nın Malatyaspor'la olan sözleşmesinin geçtiğimiz sezon ortasında tek taraflı olarak feshedildiğini, bu futbolcunun Malatyaspor'un süper ligde kalması halinde yeniden sözleşme yapılarak kadroda yeralabileceğini, ancak 2. Lige düşünce bu durumun söz konusu olamadığını belirten Kantarcı, federasyona konuyla ilgili yaptıkları başvuruya da olumsuz yanıt geldiğini söyledi. Katatua'nın "satış" hakkını elinde bulunduran Malatyaspor, bu futbolcuyu "muhafaza edemeyecek", ancak "satabilecek"..

Kantarcı; Toth, Senkerik, Effa ve Johanson'dan hangilerinin takımda kalacağına ilişkin net kararın, Cuma akşamı Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Pazar günü de Fatih Karagümrük takımlarıyla oynanacak özel maçlardan sonra netleşeceğini, şu anda verilmiş bir karar olmadığını söyledi.

Malatyaspor Başkan Yardımcısı, geçtiğimiz haftalarda Samsunspor'dan transfer edilen ve ön protokol yapılan, ancak daha sonra ödemeyle ilgili bir sorun nedeniyle yarattığı sıkıntı yüzünden transferinden vazgeçilen Mehmet Polat'ın ısrarla geri dönmek istemesine karşın, yönetim olarak buna sıcak bakılmadığını, aynı mevki için Kayseri Erciyesspor'dan Şenol Yavaş'ın transferiyle de bu konunun tamamen gündemden çıktığını bildirdi.

ŞENOL MALATYA'DA..
Bu arada Kayseri Erciyesspor'dan 1 yıllık sözleşmeyle transfer edilen Şenol Yavaş, Malatya'ya geldi. Takımının ilk antrenmanını saha kenarından izlerken bir açıklama yapan Şenol, şampiyonluk mücadelesinin “ne çok zor ne çok kolay” olduğunu belirterek “Lige iyi konsantre olup iyi sonuçlar almak ve misafir olduğumuzu diğer takımlara göstermemiz gerekiyor” dedi.

Malatyaspor defansından birçok oyuncunun başka kulüplere gittiğini, dolayısıyla kendisine çok iş düşeceğini ve bunun üzerinde bir baskı oluşturup oluşturmayacağını soran bir gazeteciye Şenol “Herhangi bir baskı oluşmadı. Gerek süper ligde çok maça çıktım. Birçok kulüpte oynadım. Görevlerimizi layıkıyla yerine getirdik. Aynısı Malatyaspor için de geçerli. Defansif anlamda üzerime düşeni yerine getireceğim” karşılığını verdi.

Şenol, alınacak sonuçlarla lige iyi başlangıç yapmanın önemine dikkat çekerek “Galibiyetler her hafta şehirdeki coşkuyu arttıracak, taraftarla bütünleşmemizi sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

TURGAY'IN ŞANSSIZLIĞI..
Malatyaspor’a Sarıyer’den transfer edilen ve Malatya’da yeni takımıyla çıktığı ilk antrenmanda burnu kırılan Turgay Koyuncu’ya Araştırma Hastanesi’nde ilk müdahale yapıldı. Burnuna tampon uygulanan bu oyuncu çalışmalara katılamazken, tamponları aldırdıktan sonra Ankara’ya gidecek ve yüzüne maske uygulanacak. Turgay, ardından Malatya’ya dönüp düz koşuya başlayacak.

TAYLAN KOCAELİSPOR'A GİTTİ..
Bu arada, Aykut Kocaman döneminde Malatyaspor'a transfer edilen genç kaleci Taylan Aydoğan'ın Kocaelispor'a verildiği bildirildi.

Taylan, Kocaelispor kulübüyle anlaştığını doğruladı ve Malatya'dan ayrıldı.

Malatyaspor teknik yönetimi; kalede rekabetin sağlanması için Bora ve Taylan dışında ısrarla üçüncü bir kaleci istemiş, bunun üzerine Antalyaspor'un kalecisi Şenol transfer edilmişti. Taylan'ın gidişiyle, kaleci sayısı yeniden 2'ye düştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız