SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şenol Yalvaç Tedavi Altında

A- A+ PAYLAŞ

TV Malatya futbol yorumcularından gazeteci Şenol Yalvaç, geçirdiği kalp krizi nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

5 yıl önce de bir kalp rahatsızlığı geçiren 45 yaşındaki Şenol Yalvaç, Cuma sabaha karşı 03.00 sıralarında evinde rahatsızlanınca, önce Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine, buradaki ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildi.

Kardiyoloji Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Yalvaç'a, Cuma günü Tıp Fakültesi Dekanı Kardiyolog Prof.Dr. Ramazan Özdemir tarafından anjio yapıldı, tıkalı olan 2 damarına stent takıldı. Tıkalı olan üçüncü damar için de daha sonraki bir zamanda cerrahi müdahale düşünüldüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Raşit Kısacık (3 yıl önce)
    Seyhan Semercioğlu dostumun vefatı beni derecesiz üzdü. Vars Allah günahlarını affetsin. Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla