SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sentetik Zeminli Sahada Çalışmalar Tam Hız..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki resmi kuruluşların desteğiyle sürdürülen Malatyaspor Sentetik çim zeminli sahada çalışmalar son aşamaya getirildi. Orduzu Pınarbaşı'ndaki bir alanda düzenlenmekte olan sahanın sentetik çim alt yapısını oluşturan asfalt serme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara Valilik, 2. Ordu Komutanlığı, Belediye, Karayolları da destek veriyor. Son olarak Vali Osman Derya Kadıoğlu ve Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışma alanına giderek, kulüp başkanı Hikmet Tanrıverdi'den çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

BELEDİYE BAŞKANININ AÇIKLAMASI..
İncelemeler sırasında sentetik çim saha ile ilgili çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatyaspor’un kalıcı başarılar sağlamasının temel şartlarından birinin tesisleşme olduğuna vurgu yaparak, Malatya Belediyesi’nin Malatyaspor’a profesyonel futbol takımının başarısı için verilen parasal desteğin yanısıra sentetik çim saha ve çim sahanın bitirilmesi için de her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Akın, gençlere spor yapabilmeleri için yeni sportif alanlar yaratmak için çalıştıklarını belirterek, “ Şu anda burada yapılan sentetik çim sahanın düzenleme, asfalt ve diğer işleri için Malatya Belediyesi olarak asfalt, ekipman ve iş gücü sağladık. Arkadaşlarımız diğer kurumların çalışanları ile birlikte özveri ile çalıştılar ve çalışmaları son aşamaya getirdiler. Sentetik sahanın yanında bulunan çim sahanın da bitirilmesi için Malatyaspor’a desteğimiz sürecektir” dedi.

Belediye Başkanı Akın, Malatyalı gençlerin sağlıklı ortamlarda spor yapmasına önem verdiklerini de belirterek, “Gençlerimizin yeni spor alanlarına kavuşması Malatyaspor’un başarısını da olumlu yönde etkileyecektir. Sayın Başkanım Hikmet Tanrıverdi ile de daha önceki konuşmalarımda tesisleşmenin önemi üzerinde durmuştuk. Malatyaspor’un kalıcı başarı sağlaması, bir gün ligi en üst sırada bitirmesinin iyi bir tesisleşmeye bağlı olduğunu konuşuyoruz zaman zaman. İnşaallah o günleri de yaşayacağız” dedi.

Son 3 haftada Malatyaspor’un göstermiş olduğu başarıya da dikkat çeken Belediye Başkanı Akın, “ Feyyaz Hoca yönetimindeki Malatyaspor bizleri mutlu ediyor. Bu başarının devamını diliyorum. Malatya insanın sevinç kaynağı olmaya devam edecektir” dedi.

Yeşiltepe’de bulunan futbol sahasının da sentetik çim saha yapılması amacıyla çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Akın, Şeker Fabrikası arazisinin Malatya Belediyesi’ne devrinin sağlanması halinde de Şeker Stadı’nın da modernleştirileceğini söyledi. Akın “Şeker arazisinin Belediyeye devri gerçekleştikten sonra içinde bulunan Şeker stadını da spora hizmet edecek kaliteye ulaştıracağız. Bunların haricinde Semt sahaları yapmayı da düşünüyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirdiğimiz takdirde özlemini duymuş olduğumuz hedefi de yakalamış olacağız ” dedi.

TANRIVERDİ: "DESTEK, GÜÇ VERİYOR.."
Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi ise konuşmasında, başta Malatya Belediyesi olarak sahaların yapımına destek veren tüm kuruluşlara teşekkür etti. Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi, “ Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın sentetik sahanın ve çim sahanın yapımı için her desteği verdi. Bu destek bize çalışmalarımızda güç veriyor. Belediye tarafından malzeme, ekipman ve işgücü sağlandı. Sayın Başkanımıza ve özveri ile çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hikmet Tanrıverdi, Malatya Valiliği ve 2. Ordu Komutanlığı, Karayolları Şube Şefliği’nin de büyük katkıları olduğunu vurgulayarak, yetkililere teşekkür ettiğini kaydetti.

Tanrıverdi sentetik sahanın son durumu hakkında da bilgi verdi. Tanrıverdi, çalışmaların son aşamaya geldiğini belirterek belirterek; “Arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiler. Çalışmaların son aşamasına geldik. Sentetik halının serilmesi ve ışıklandırmanın yapılması kaldı. Burayı en kısa zamanda açmayı planlıyoruz. Bir üst tarafta da çim saha çalışmalarına başladık. Burayı da kısa zamanda bitirerek gelecek sezona yetiştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Tanrıverdi, Malatya’daki kurumların Malatyaspor’a verdikleri desteğin boşa çıkmayacağını da vurgulayarak, “Önümüzdeki sezonlarda yapılan çalışmaların, verilen emeklerin boşa olmadığı ortaya çıkacaktır. Önemli olan birlik ve beraberlik için de bu kalıcı hizmetlerin yapılabilmesi. Bu kalıcı hizmetler Malatya gençliğinin önümüzdeki yıllarda sporda daha büyük hedeflere gitmesini sağlayacaktır Malatyaspor da daha büyük başarılar yakalayacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız