SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şer İttifakı Var!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:16:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “İsrail Hitler'den çok daha faşistler, Hitler'den çok daha zalimler” dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Arapgir'e ziyarette bulundu. Şahin önce, AKP Arapgir İlçe Teşkilatına gelerek burada İlçe Başkanı Mehmet Tümer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Çakmak ve parti üyeleri ile bir araya geldi. Şahin daha sonra İlçede esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu makamında ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, burada Belediye Başkanından ilçeyle ilgili bilgiler aldı. İlçede son haftalarda baş gösteren kuraklık ve susuzluk nedeniyle çalışmaların Büyükşehir ekiplerince yürütüldüğüne değinen Şahin şunları söyledi:

"Şu anda Büyükşehirin hizmet ağı içerisinde yer alan itfaiye olsun, işte altyapı kanalizasyon hizmetleridir, içme suyu hizmetleridir, sulama suyuyla ilgili bir çok alanlar büyük şehire devredildi” ifadelerini kullandı.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı birleşmiş olduğunu belirttiği şer odaklarını bir timsaha benzeterek, "Önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ben eminim önümüzdeki süreç içerisinde Malatya yine üzerine düşeni bugüne kadar yaptığı gibi cumhurbaşkanlığı seçiminde de yapacaktır. Şu anda içeriden ve dışarıdan bazı şer odaklarının Başbakanın bu ülkede itibarsızlaştırılması için, Ak Parti'nin itibarsızlaştırılması için bugüne kadar verilen hizmetlerin önüne geçilmesi için ittifak kuran, kirli bir ittifak var. Şer ittifakı var diyoruz, diyorlar ki; Efendim, niye şer ittifakı diyorsunuz? Yani şu anda Allah için bakın, sandıkta bugüne kadar yetki alamayan irili ufaklı ne kadar marjinal gruplar varsa, hepsi sarmaş dolaş olmuşlar. Yani bunlar kuyruklarını birbirine dolamışlar. Gerçekten birisi timsahın alt çenesi, birisi üst çenesi denildi. Şu anda birbirlerinden farkı yok. Gerçekten 2002'den önceki halkı ezen zihniyetler bu timsahın alt ve üst çenesi gibi, sağcısı da, solcusu da, milliyetçisi de, muhafazakarı da bunların içerisinde" şeklinde konuştu.

İsrail'in Gazze’de yaptığı katliamlara da dünyada bir tek Recep Tayyip Erdoğan'ın tepki gösterdiğini belirten Şahin, "Şu anda Gazze'de Siyonist İsrail Terör Devleti'nin oradaki masum Müslümanları yediden yetmişe, kundaktaki çocuğa kadar yok ettiklerini biliyoruz. Adamlar gerçekten soykırıma kurban olsunlar. Hitler'e kurban olsunlar. Hitler'den çok daha gaddarlar. Hitler'den çok daha faşistler, Hitler'den çok daha zalimler. Yani bunlar aldılar şu anda anaları öldürüyorlar ki çocuk doğurmasın, çocukları öldürüyorlar ki nesiller güven altında olmasın. Bunların anlayışı bu, yani siyonistlerin yaptıkları çalışmalara baktığınız zaman, maalesef onlara da içeride piyonluk yapan, onlar gibi davranan, AK Parti'nin itibarsızlaştırılması için onlar da dışarıda Recep Tayyip Erdoğan'ın kaybetmesi için canla başla uğraşıyorlar. Bakıyorsunuz şu anda dünya liderleri içerisinde yine Gazze'deki mazlumların yanında yer alan veya dünyanın değişik coğrafyalarında kim olursa olsun, ecdadımıza yakışır. Bu duruşu sergileyen kim var? Recep Tayyip Erdoğan var. Bunun yanında bakıyorsunuz yine Pensilvanya'dan bir tek ses çıkıyor mu, İsrail'e karşı bir tek kınama sesi var mı?" ifadelerini kullanarak, paralel yapının zararlarından da söz etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız