SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şer Odaklarının Karşısında Dimdik Durmamız Lazım"

0
Güncellendi - 2019-05-12 05:52:24
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği programında şoför esnafı bu yılda  bir araya geldi.

Akpınar Sultanlar Sarayı Düğün Salonu’ndaki iftar yemeğinde Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve aynı zamanda Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, şoför esnafını tek tek karşıladı.

İftar programına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katılarak esnaflarla bir araya geldi.

İftar programında konuşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve MESOB Başkanı Keskin, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğini bu yılda düzenlediklerini ifade ederek,  toplumun ve ülkenin birlik ve beraberliği için esnaf ve sanatkarın her zaman birlik içinde olması gerektiğini kaydetti.

Keskin, “Bu millet bir oldukça, bütün oldukça bu milletin boynunu bükecek kimse yoktur. Bu milleti kimse hizaya getiremez. Ülkemize ve milletimize yönelmiş olan tüm terör örgütlerine ve şer odaklarının karşısında dimdik durmamız lazım.” dedi.

Keskin, iftar sonunda da  konuklarını tek tek uğurladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mustafa (4 yıl önce)
    Arkadaki vatandaşı neden buzladınız? Gizli bir el mi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Selahattin ve Şevket başkan. Dimdik durun, Malatya'yı sömürenlerden hesap sorun bakın bir sonraki dönemde Malatyalılar sizi omuzlarında taşıyarak o koltuğa oturtacak. Çünkü sizin hiçbir siyasi partiye ihtiyacınız yok onların size ihtiyacı var
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    şer odağı dediği..haksızlığı karşı duranlar mı?
    0
    0
    Yanıtla