SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Serbest Bırakıldılar

0
Güncellendi - 2017-12-11 22:51:36
Serbest Bırakıldılar
A- A+ PAYLAŞ

Bolu’da bir iş adamından ‘FETÖ’cü damgası vurmak' tehdidiyle para aldığı iddia edilen televizyon kanalı sahibi ile olaya aracılık ettiği öne sürülen şahıs, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Bolu çatı yapılanması davasında tutuksuz yargılanan A.O. isimli iş adamı, Bolu’da yayın yapan bir televizyon kanalının sahibi olan M.A.’nın kendisinden para istediğini, vermemesi halinde televizyon kanalından kendisine FETÖ’cü damgası vuracağını söylediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, A.O. seri numaraları alınmış paraları olaya aracılık ettiği iddia edilen L.Y.’nin mağazasında M.A.’ya verirken operasyon düzenledi. Televizyon sahibi M.A., olaya aracılık ettiği iddia edilen L.Y. ve M.A.’nın sahibi olduğu televizyon kanalında program yapan İ.A. gözaltına alındı. Şahıslar, 4 gün süren gözaltı işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkan zanlılardan M.A. ve L.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, İ.A. ise herhangi bir adli kontrol şartı olmadan mahkemeden serbest bırakıldı.

Bolu, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız