SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Serdar Samatyalı Gidiyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un başarılı futbolcusu ve kaptanı Serdar Samatyalı’nın, geçtiğimiz sezon Süper Ligden Bank Asya 1. ligine düşen Çaykur Rizespor’la anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Malatyaspor’da son haftalarda kaptanlık görevini de üstlenen tecrübeli futbolcunun, kulübün Cumartesi günü yapılacak olan olağan kongresi öncesinde eski başkan Haşim Karadağ’ın yeniden aday olacağına ilişkin ifadeler, mevcut başkan İlhan Kavuk’un aday olmayacağını açıklaması ve başka aday çıkmaması üzerine, kalmak istemediğine dair yöneticilere görüşünü bildirdiği, daha sonra da Çaykur Rizespor’la 1 yıllığına anlaştığı bildirildi.

Malatyaspor’un süper ligden düştüğü dönemde, başkanlık görevini sürdürmek isteyen, bunun için de belediye başta olmak üzere destek beklediğini söyleyen eski başkan Hikmet Tanrıverdi’nin o zaman teknik direktörlük için anlaştığı Levent Eriş’in isteği üzerine Diyarbakırspor’da oynayan Serdar Samatyalı ile anlaşılmıştı. Tanrıverdi’nin istediği maddi ve manevi desteğin verilmemesi üzerine aday olmamasından sonra göreve gelen Haşim Karadağ yönetimi Eriş’ten vazgeçmiş, ancak Serdar Samatyalı ile anlaşmıştı. Serdar Samatyalı, her iki sezon da Malatyaspor’u sırtlayan isim olmuştu.

Bu arada, Malatyaspor'da kongre öncesi başkan adayı olarak adı geçen isim nedeniyle Mustafa Sert, Mahmut Acar ve Mehmet Budak'ın da rahatsızlıklarını mevcut yöneticilere ilettikleri öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon başında da, Malatyaspor'da Haşim Karadağ'ın başkanlık görevine devam edeceği bilgisi üzerine kaleci Bora Körk, takımdan ayrılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız