SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şerefli Olan Herkes Lanetler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:58:57
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Bundan sonra inşallah teröristlerin aklı başına gelir, Türkiye’nin gücünü fark ederler. 78 milyon insanın gücünü fark ederler ve şeref denen şeyi öğrenmeye çalışırlar” dedi. Bakan Güllüce, şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin cenaze töreni dolayısıyla geldiği Malatya'da, törene katıldıktan sonra şehidin evini, Valiliği, Belediyeyi ve AKP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

ŞEHİT EVİ'NDE..

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Şırnak´ta teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin Malatya’daki baba ocağını ziyaret etti. 

Şehit Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki baba ocağını ziyaret eden Bakan İdris Güllüce, aileye başsağlığı diledi. Güllüce, “Bu ülke 3-5 tane teröriste pabuç bırakmayacak, birlik ve dirlik içinde olan büyük bir ülke, koca bir ülke. Tarihten gelen coğrafyadan gelen, azametiyle, iradesiyle büyük bir ülke. Teröre asla pabuç bırakmayacak. Üç beş tane kimliği, şahsiyeti, izzeti, iffeti, haysiyeti olmayan katilden bu ülkenin korkmayacağını herkes bilsin. Kimseye, katillere bu ülke pabuç bırakmaz. Devletimiz ve milletimiz inşallah el ele vererek, bütün dünyadaki şer güçlerin Türkiye üzerindeki hesaplarını alt edecek, birlikte alt edeceğiz” dedi.

Bakan Güllüce, daha sonra aileye tekrar başsağlığı dileyerek taziye yerinden ayrıldı.

VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ..

Şırnak’ta şehit düşen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin cenaze töreni için Malatya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, cenaze töreni sonrasında Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Şırnak’ta  bölücü terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucunda şehit düşen  Piyade Teğmen  İbrahim Tanrıverdi'nin  cenaze törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Bakan Güllüce’ye ziyaretinde AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,  Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkçi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da eşlik etti. Ziyaretin anısına valilik defterini imzalayan bakan Güllüce, basına kapalı olarak yaklaşık yarım saat  bir görüşme gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından karşılanan Bakan Güllüce’nin ziyaretine Vali Süleyman Kamçı, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı H.Uğur Polat, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal da eşlik etti.

Ziyaret sırasında Şehit Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’ye rahmet, yakınlarına bir kez daha sabırlar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Şehit Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin cenazesine gelerek, şehit ailesi ve Malatyalıların acısını paylaşan Bakan Güllüce’ye teşekkür etti.

AKP İL BAŞKANLIĞI

AKP Malatya İl Başkanlığını ziyaret eden Güllüce, dünyada ‘ben insanım’ diyen herkesin terörü ve teröre sempati duyanları lanetlediğini ifade ederek, “Bugün İbrahim Tanrıverdi kardeşimizin şahadeti üzerine Malatya’ya gelmiş bulunuyoruz. Kendisine rabbimizden rahmet, merhamet nasip eylesin diliyoruz. Sayın Başbakanımızın da Malatya’ya, şehitlerimizin ailelerine selamlarını getirdim. Malatya’mızın ve bütün şehitlerimizin ailelerinin başı sağ olsun. Ülkemizin başı sağ olsun. Bütün dünyada insanlığı önceleyen, ahlakı önceleyen, haysiyeti ve şerefi önceleyen bütün insanlarında başı sağ olsun. Sade Türkiye’nin değil. Çünkü teröristlik, terörle adam öldürmek alçaklıktır, şerefsizliktir, namussuzluktur. Dolayısıyla dünyada namuslu olan, insan olan herkesin de başı sağ olsun. Ve bütün dünyada ‘ben insanım’ diyen herkeste terörizmi lanetliyor. Hangi dinden, dilden, ırktan olursa olsun ‘insanım’ diyen herkes, şerefli olan herkes hem terörü lanetler hem de terörün yanında olanları da lanetler. Terörün yanında olanları, sempati duyanları da lanetler.  Bu sadece Türkiye’de, Malatya’da olmaz. Bütün dünyada insanlar, bir daha tekrarlayalım teröristi lanetler, teröristin yanında olanı lanetler, teröristin yanında olanı ve ona sempati duyanı, onu koruyanı, onu öveni, onu gizlemeye çalışanı da lanetler. Çünkü bu bir insanlık suçudur. Terörizm bir insanlık suçudur” diye konuştu. 

Güllüce, teröristlerin aklını başına alması gerektiğini de ifade ederek, “Biz, şehidimizi anmaya, defnetmeye geldik. Bu vesileyle Valilik ve il teşkilatımızı da ziyaret ediyoruz. AK Parti teşkilatımız bu seçimlerde çok büyük bir başarı kazandı. Teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ediyorum.   Malatya’mıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah teröristlerin aklı başına gelir, Türkiye’nin gücünü fark ederler. 78 milyon insanın gücünü fark ederler ve şeref denen şeyi öğrenmeye çalışırlar” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız