SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sergen Hoca İle Farklı Bir Ruha Büründük"

0
Güncellendi - 2019-11-19 21:02:41
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Hakemler çok fazla eleştirilmeye başlandı. Biz bu konuların içerisine girmek istemiyoruz. Nasıl ki oyuncular sahada hata yapıyor kenarda bazen bizler hata yapıyoruz. Hakemlerinde hata yapma lüksü var. Yeter ki art niyet olmasın. Adaletse herkese adalet lazım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 haftada 18 puan toplayan ve yedini sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 12.haftada 24 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ligde geride kalan son 5 haftada 3 galibiyet, 2'de beraberlik ile 11 puan toplayan sarı kırmızılı takım, Fenerbahçe karşısında da istediği sonucu alarak, iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde geride kalan 11 haftalık bölümde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken BtcTurk Yeni Malatyaspor, milli maç arasının ardından 12.haftada 24 Kasım Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

Sarı kırmızılı takımda, kart cezalısı olan forvet oyuncusu Eren Tozlu, Fenerbahçe maçının kadrosunda yer alamayacak. Sakatlığı nedeniyle Göztepe karşılaşmasında kadroda yer alamayan ve hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara katılan Bifouma, Fenerbahçe maçının kadrosuna yer alabilecek. Ayrıca, sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışan Fofana ile Chaalali'nin de Fenerbahçe karşısında kadroda yer almaları bekleniyor. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, Fenerbahçe maçına en yüksek motivasyon ve kararlılıkla çıkacaklarını belirtti. 

Ligde 'büyük takım, küçük takım' diye bir ayrım yapmadıklarını dile getiren Ravcı, "Biz her maça aynı motivasyon ve konsantrasyonla çıkıyoruz. Her maça aynı disiplinle hazırlanıyoruz. Bizim için önemli olan mücadele ruhu, oyuncularımızın azimleri ve kararlılığı ile birlikte ortaya koydukları performans maçların sonuçlarını da belirliyor" dedi. 

Ravcı, her maça olduğu gibi Fenerbahçe maçına da aynı motivasyon ve disiplinle hazırlandıklarını kaydederek, "Biz her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Fenerbahçe maçına da yine en yüksek motivasyon ve kararlılıkla çıkacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Hem deplasmanda hem sahamızda oynadığımız maçlarda hedefimiz galibiyetse bu maça da aynı kararlılıkla çıkacağız. Hedefimiz içeride oynadığımız maçlarda taraftarımızın sahaya yansıtacağı enerjiyle, oyuncularımızın coşkusuyla bu maçı da kazanmak. Fenerbahçe iyi bir takım, lige de iyi başladılar ama biz sahamızda iyi mücadele ederek, bu haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile birlikte farklı bir ruha büründüklerini ifade eden Ravcı, şunları kaydetti:

"Yeni Malatyaspor'da en güzel şey bir takım ruhu oluşturmamız. Sergen hoca ve ekibinin gelmesiyle farklı bir ruha büründük. Sergen hocanın çalıştığı diğer takımlarda yakaladığı başarıyı burada daha da artırarak sürdüreceğini tahmin ediyorum. Oyunculuğunda yıldız bir futbolcuydu, teknik direktörlükte de iyi gidiyor, umarım uzun süre bize katkı sağlayacaktır. Hem Sergen hoca hem ekibinden son derece memnunuz çünkü işlerini gayet iyi ve profesyonelce yapıyorlar."

Ravcı, takımın teknik patronu Sergen Yalçın'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezaya ilişkin ise "Şimdi her zaman söylediğimiz bir şey var. Hakemler çok fazla eleştirilmeye başlandı. Biz bu konuların içerisine girmek istemiyoruz. Nasıl ki oyuncular sahada hata yapıyor kenarda bazen bizler hata yapıyoruz. Hakemlerinde hata yapma lüksü var. Yeter ki art niyet olmasın. Adaletse herkese adalet lazım. Birçok takım yaşanan hakem hatalarından son derece muzdarip maalesef biz de bu hatalardan nasibimizi aldık. İşin içerisinde art niyet olmadıkça mutlaka hata yapacaklardır. Ben kulübede olduğum için yaşananları yakinen biliyorum. Kesinlikle Sergen hocanın aldığı cezada herhangi bir hakaret ve küfür yok. Bizler itiraz hakkımızı mutlaka kullanacağız. Saha kenarında yapılan hatalardan dolayı bu bizim hakkımız ama ben hocanın fazla ceza aldığını düşünüyorum. Verilmiş bir ceza var bunun üstüne çok fazla konuşmanın da bir anlamı yok. Umarım bu tür şeyler bir daha olmaz. Tabi Sergen hocanın kulübe de olmasını çok isterdik. Bu cezadan sonra olamayacak. İnşallah bu tür şeyler bir daha yaşanmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız