SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi de Sergen Yalçın Bombası!

0
Güncellendi - 2017-09-23 01:11:15
Şimdi de Sergen Yalçın Bombası!
A- A+ PAYLAŞ

Ertuğrul Sağlam'ın istifasından sonra teknik direktör arayışlarına devam eden Yeni Malatyaspor'da gözler Sergen Yalçın'a çevrildi.

İstanbul'da çalışmalarına devam eden Başkan Gevrek Sergen Yalçın'a teklif yapacak.

Malatyaspor'da teknik direktörlük adayları arasında Sergen Yalçın da girdi. Antalyaspor'dan ayrılan Rıza Çalımbay'ın teklifi kabul etmemesi üzerine Hamza Hamzaoğlu ve Mehmet Özdilek ile görüşen Başkan Adil Gevrek, iki tecrübeli teknik adamı gündeme almıştı. Ancak dün Eskişehirspor'da yaşanan gelişmelerden sonra genç teknik adam listenin en başına yerleşti. İstanbul'a dönen Sergen Yalçın ile telefonla görüştüğü bildirildi.

İstanbul'da kamp kuran ve teknik direktör arayışlarını hız kesmeden sürdüren Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile Sergen Yalçın bu akşam bir araya gelerek görüşmesi bekleniyor. Gevrek'in yakın çevresine, 'Lig devam ederken teknik direktör bulmak gerçekten zor. Üç adayla ile görüştük ama bazı sorunlar var. Arkadaşlarımız Sergen ile telefonda görüştüler. Bugün akşam teklifimizi kendisine ileteceğiz" dediği öğrenildi.

Kaynak:Hürriyet Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

45 yorum yapılmış

  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Yılmaz vural dan başkası yalaannnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Erman (6 yıl önce)
    Kardeşim yoruma gerek yok.Zaten sergen gelmiyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Jose morinyo da gelse, bu kadroyla bişe yapamaz. Nerde ismi duyulmamış yeteneksiz futbolcu varsa transfer ettiniz. Yazıklar olsun. Ben umudumu kesmişim . Gidin oynayın ne yapıyorsanız yapın. Ben arkadaşların halısaha maçlarını izleyeceğim . Daha zevkli.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen yorumda yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)eyyup isimli kullanıcı yorumuna
    AYNEN
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Malatya sehrini vede takımı havaya sokacak tek adam yilmaz vural...boşuna aramayin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    Yönetim istifa etsin. Sen mis gibi irfan buz u bırak büyük şehir adamlarını malatya mıza getir. Olacak iş mi bu. Sergen, ertuğrul kadar bile durmaz burda... bu yönetim ile olmaz bu iş...
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin fatih (6 yıl önce)
    Tek çare Ziya doğan...Başkası olmazzzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (6 yıl önce)
    Sergenmi:) Yahu bunların hangisi istikrarlı takımı yönetmiş.3-5 hafta kalıp sonrada aldıkları parayla yolunu bulan tipler.Dalgamı geçiyorsunuz Allah aşkına.İlla isim olacak,şöhret olacak.Yok kardeşim takıma ruh katacak adam lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arnavut Cumo (6 yıl önce)
    He he getirin ki Dahımı iki günlüg ede. Gorhamki bizi rezil edesingiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    İrfan Buz gelecek dendi gitti.Osmanlı'ya,Antalya'dan ayrılan Rıza Çalımbayl'a her konuda anlaşma sağlandı,TFF'deki işlerinin bitmesi bekleniyor, dendi oda olmamış.Bir sürü teknik sorumlu gündeme geldi hepsi fos çıktı.Şimdi gündemde Sergen Yalçın var.bekleyip görelim. Oldu olacak!
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Busene geldiğiyere geri kafa üstu gidiyor galiba irfan hocanın Ahi tuttu takımın baş ayrı ayak ayrı yerde daha çok zor toparlar bari fazla borçlanmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)Celal à isimli kullanıcı yorumuna
    Sizde gına yakarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam içim (6 yıl önce)
    Sergen bize uymaz demedi demeyin. 35 puan almamız gerekir Onuda Ya Yilmaz hoca yada hamza hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Sergen.uc.mactan.sonra.birakir.yilmaz.hoca.gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Vedat inceefe, cihat arslan veya yılmaz vural
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Bu takımın başına yılmaz Vural gelmeli sayın başkan iyi niyet inden şüphem yok ama yoruldun zirvedeyken biraksan iyi olurdu bu kurtlar sofrasında senin gibi hile yalan dolan bilmeyen kişilere yer yok bugün ise kaçtı dedirtme takımı ligde bırak öyle bırak ama yönetimini yenilemen lazım benden söylemesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Õcal (6 yıl önce)
    Ne aramaymis define arayanlar misali iyi bak baskan ha buldun ha bulacan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (6 yıl önce)
    Sergen Yalçın en fazla 5 maç durur demedi demeyin daha önce antepi kayseriyi beğenmeyen malatyada ne bulacak...?
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    BAŞKANIM SAKIN HA , Ne Mehmet özdilek nede hamza , Malatyasporumuza katkı sağlayamaz ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Adam her takimi yari yolda birakmis sergen le olmaz riza hocayi ikna eder baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (6 yıl önce)
    Yalanci Memet Kimseyi istemiyoz yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bu saatten sonra en doğrusu malatyasporun efsane ismi ÜNAL KARAMAN olmalıdır.başka seçenek kalmamıştır.Daha fazla kulübü küçük düşürmeye hiç gerek yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Süper ligimiz herkesin tanıdığı hemen hemen her yıl yada yılda bir kaç kez kulüp değiştiren 3-5 teknik direktörün oyuncağı olmuş durumda yazık.Bana kalırsa yurt dışından getirilsin.Hem daha az alır.Hem Türkiye'de piyasa yapmak için özveri ile çalışır.Yinede Malatyaspor'umuz için hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat terzin (6 yıl önce)
    Sergen nerde başarılı olmuş ki burda da olsu?5 hafta sonra gider
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    bu besiktas sevdasi bitmez mi oguz hoca yilmaz vural daum bulent korkmaz unal karaman ziya dogan ridvan hoca vb
    0
    0
    Yanıtla
  • oğuz (6 yıl önce)
    iyi olur sergen tabii lig sonuna kadar kalırsa
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    yılın hocası geliyor !!! kötü hocasını osmanlıspor aldı !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Keşke Rıza hoca gelse. Sergen gelgeç adamdır hicbir takımda uzun süre çalismadi. Çalışamaz. Çünkü karakteri buna izin vermez. Anlaşılan teknik adam takımın ve yönetimin yarın için planları hakkında bilginin asıl kaynağıdır. Dedim ya sergen gelgeç adamdır diye yönetim gelgeç karar verirse kendini kandırır. Takıma fayda saglamaz gunu kurtarir. Yarin mi? Allah bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (6 yıl önce)
    sultansuyu harasından oda ayarlayın kendisine :)
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • MLT44 (6 yıl önce)
    BU BOMBA YÖNETİMİN ELİNDE PATLAR. OLANDA MALATYASPOR A OLUR. 2 MAÇA TEKNİK DİREKTÖR OLMADAN Bİ TAKIM NASIL ÇIKAR ALLAH AŞKINA.. BU MAÇI DA KAYBEDERSEK NE OLACAK..5 OYUNCU ALACAM DEDİ 1 TANE ALDI TRANSFER BİTTİ DEDİ ERTUĞRULUN GİTMESİNE SEBEP OLDU. YETMEDİ BURSA MAÇINDA ADAMIN ALDIRDIĞI OYUNCUYU YEDEK BIRAKTI. KENDİ ALDIĞI DİALLOYU OYNATTI. BU KÜÇÜK HESAPLAR KÜÇÜK YÖNETİMLERİN İŞİ SİZDE HERHALDE GAYET KÜÇÜKSÜNÜZ. GİTMEKTE ERDEMDİR GİT... GİT.. GİTT...
    0
    0
    Yanıtla
  • KML (6 yıl önce)
    Büyük bir hata, Sergen çok iyi ama yarı yolda birakabilicek biri
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (6 yıl önce)
    SERGEN SERGEN SERGEN ...SERGEN ATTI ŞAMPIYONLUK GELDI...BU ADAMI YÖNETİM RAHAT BIRAKSIN TAKIMI UÇURUR .İŞİNE KARIŞILMASIN SADECE...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetçi44 (6 yıl önce)
    Allah etmeye. Malatyaspor'un bir macera daha yaşamaya zamanı yok. Bu kadro ile nasıl en verimli oynarım diyen adam akıllı ve tecrübeli bir hoca alınmalı yoksa bizim için tren kaçabilir.. Bursa maçının son 15-20 dk. bölümünde gördük ki kadro kötü değil ve doğru oynatıldı mı iş yapar. Maalesef Ertuğrul efendi 2-3 ay bu takıma en ufak birşey vermemiş buda net görüldü. Takımda sistem vs. hiçbir şey yok. Hiç el değmemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkan (6 yıl önce)
    Yav arkadaş bu yönetimde ne akıl var ne de mantık var. Sergen yalçın bugüne kadar hangi takımda uzun süreli durmuş ki malatyasporda da dursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Sergen filan hikaye. Kesinlikle Mehmet ÖZDİLEK'in gelmesi lazım bu takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • haluk demir (6 yıl önce)
    go home sergen yaçın
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (6 yıl önce)
    söylersek konuşuyor oluyoruz bu nedir be kardeşim ha sergeni getirmişsin ha altyapıdan hakanı veya murat uçkunu getirmişssin bu nedir kardeşim vizyonunu geliştir artık. Millet capellolarla görüşüyor sen rıza için araya adam koy sonra git sergen de sergen gündüz maça çıkar onur airin akşam uçağıyla istanbula eğlenmeye gider. git en azından THOMAS SCHAAF CİHAT ARSLAN ROBERTO DI MATTEO tarzında biriyle görüş takımın nerdeyse tamamı yabancı artık yabancı hocalardan korkma bak bursaya bak kayseriye korkma kardeşim vizyon vizyon vizyon
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    dünyanın en iyi hocası geliyor !!!! helal başkan real madrid alacaktı sen kaptın hatta fenerbahce alacak dediler.insallah bu yönetimden kurtuluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    hayırlısı olsun ancak hiç içime sinmiyor sergen tamamladığı hiçbir iş yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Rıza gönülsüz gibi hocamız Sergen Yalçın olur gibi kısa vade de başarılı oluyor ama uzun süreli hocalıkta yapmaz bu sene ligde bıraksın yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    O kadroya o transfer planlamasına kimse gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Bence en doğru isim bu süreçte Rıza Çalımbay olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (6 yıl önce)
    NE BOMBA NE BOMBA PİMİ ÇEKİLMİŞ BİR HOCAYI BU TAKIMIN BAŞINA GETİRMEK MALATYA FELAKET OLUR SAKIN GETİRMEYİN GETİR YILMAZ VURALI BIRAK TAKIMIN BAŞINA .
    0
    0
    Yanıtla