SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sergen Yalçın Sahada Olmayacak

0
Güncellendi - 2019-11-21 12:31:34
Sergen Yalçın Sahada Olmayacak
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 12.haftasında 24 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak olan mücadelede cezası bulunan teknik direktör Sergen Yalçın sahada olamayacak.

Süper Lig’de 11 haftalık bölümde topladığı 18 puanla 7.sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 20 puanla lig ikincisi olan Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ligde geride kalan 5 haftalık bölümde aldığı 3 galibiyet, 2’de beraberlikle 11 puan toplayan ve iyi bir çıkış yakalayan sarı kırmızılı takım, İstanbul temsilcisi karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor. İyi gidişatını sürdürmek isteyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe’yi sahasında yenerek, emin adımlarla zirveye yürümenin hesaplarını yapıyor.

Ligde 11 haftalık bölümde aldığı 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 20 puan toplayan Fenerbahçe ise zorlu Malatya deplasmanına büyük önem veriyor. Daha önce Malatya deplasmanından 1 galibiyet, 1’de mağlubiyet ile dönen sarı lacivertliler, zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmadan puan ya da puanlar çıkarmak istiyor.

Süper Ligin geride kalan iki sezonda olduğu gibi bu sezonda flaş ekiplerinden olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da sakatlıkları bulunan Bifouma, Fofana, Chaaleli ve Rahman Buğra Çağıran tedavilerinin ardından takıma katıldı. Bifouma erkenden takımla birlikte çalışmalara katılırken, Fofana ve Chaaleli'de çalışmalara dahil oldu. Rahman Buğra Çağıran, Bifouma, Fofana ve Chaaleli görev verilmesi halinde Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyebilecek.

Milli takımdan dönmeyen Hadebe'nin maç gününe kadar Malatya'ya gelmesi beklenirken, teknik direktör Sergen Yalçın'ın Arturo Mina'ya görev vermesi bekleniyor. Sarı kırmızılı takımda, Göztepe karşılaşmasında kırmızı kart gören forvet oyuncusu Eren Tozlu, Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alamayacak.

Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 4 maçlık ceza alan ve Tahkim Kurulu tarafından bu cezası 3 maça düşürülen teknik direktör Sergen Yalçın de Fenerbahçe maçında saha kenarında olamayacak. Yalçın'ın yerine yardımcı antrenör Murat Şahin, takımın başında sahaya çıkacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kaplan44 (4 yıl önce)
    erkan sen çık fotodan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan sen bir sus.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Allahiniza gurban isallah FenerI yenersiniz guzel Fotograf cektirirsiniz basarilar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla