SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sergi 3 Gün Açık Kalacak

0
Güncellendi - 2017-11-24 20:14:04
Sergi 3 Gün Açık Kalacak
A- A+ PAYLAŞ

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından resim sergisi açıldı.

Malatya Park Alışveriş Merkezinin ev sahipliği yaptığı serginin açılışında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, serginin 3 gün boyunca açık kalacağına değinerek bütün vatandaşları sergiye davet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, Malatya Valisi Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal’ın eşi Kadriye Urhal, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın eşi Sadiye Kahtalı ve AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız