SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sergi Malatya'ya da Gelecek

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştireceği "Milli Gurur Milli Forma" sergisi 15 Eylül Pazartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle İstanbul'da açılacak.
Dolmabahçe Sanat Galerisi'ndeki açılış Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in katılımıyla saat 12.30'da başlayacak.

TFF'den yapılan açıklamada, 5 Temmuz günü hayatını kaybeden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın anısına düzenlenen sergide TFF'nin kurulduğu 1923 yılından günümüze kadar A Milli Takım'ın giydiği formalardan örneklerin sergileneceği belirtildi. 1923-2008 arasındaki 85 yılın 12 ayrı dönemde incelendiği sergide 24 formanın yanı sıra ay yıldızlıların o dönem içerisinde oynadığı önemli maçlardan özet görüntüler ile dönemin orijinal gazete ve fotoğraflarının da yer alacağı ifade edildi.

16-21 Eylül'de İstanbul'daki Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde ücretsiz gezilebilecek olan serginin 2009 yılının Mart ayına kadar toplam 30 ili dolaşacağı bildirildi.

Serginin sırayla; İstanbul, Kocaeli, Ankara, Kastamonu, Karabük, Samsun, Trabzon, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Muş, Van, Siirt, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Kayseri, Kırşehir, Konya, Antalya, Denizli, İzmir, Kütahya, Eskişehir, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'da gezilebileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız