SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Serginin Sürprizi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şubesi'nde görevli polis memuru Boray Yenipazar, açtığı 5. sergisinde ilk kez kayısı ve kayısı çekirdeğini kullanarak Atatürk Kocatepe'de silüetini yaptı.

Polis Teşkilatı'nın 165. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şubesi'nde görveli polis memuru Boray Yenipazar tarafından Malatya Park'da bir sergi açıldı. Tükenmez Kalem Resimleri ile Tarihi Malatya Konakları Maketleri adlı serginin açılışına Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Özcan ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Vali Saran, açılış konuşmasında polis memurunun sanatla iç içe olmasının mutluluk verici olduğunu belirterek polis memuru Boray Yenipazar'ı tebrik etti. Saran, "Polislerin sanatla ilgilenmesi ve ince ruhlu olması bizleri sevindiriyor" dedi. Saran, sanatsal faaliyetlere destek veren Malatya Park'a da bu etkinliğinden dolayı da teşekkür etti.

Açılışta üzeri bez ile kapalı tablo üzerindeki kurdeleyi kaldıran Vali Saran ve beraberindekiler bir süre şaşkınlık yaşadılar. Üzerindeki beyaz bez kaldırılan tabloda ilk kez kayısı ve kayısı çekirdeği kullanılarak yapılmış olan Atatürk Kocatepe'de silüetinin olduğu görüldü.

Malatya Park'ın ev sahipliğinindeki sergide Malatya'nın tarihi konaklarından olan Beşkonaklar ile diğer konakların maketleri ilgiyle incelendi.

Polis Memuru Boray Yenipazar, Vali Ulvi saran ile Yenipazar, "İstanbul'da 4 sergi açmıştım. Malatya'nın konaklarını Malatya'ya yansıtmaya çalıştım. Sanatın her dalıyla uğraşmaya çalışıyorum" dedi.

Yenipazar, "Malatya'da bir ilki gerçekleştirmek istedim. Onun için kayısıyı kullandım. Yaklaşık 20-25 kilo kayısı ile yaklaşık 5 kilo kayısı çekirdeği kullandım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız