SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sergiye Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Malatyalılar Derneği ile Kültür ve Yaşam Derneği, "Malatya'da Amatör Futbolun Tarihi" konulu fotoğraf sergisi açacak.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısıyla basın mensuplarına bilgi veren Malatyalılar Derneği Başkanı Erdal Karabağ, "Malatya'da Malatyalılar Derneği ve Malatya Kültür ve Yaşam Derneği olarak bundan önce düzenlemiş olduğumuz Fotoğraflarla Malatya Sergilerimizin dördüncüsünü düzenleyeceğiz. 16 - 25 Ekim tarihleri arası 10 gün Beşkonaklar Etnografya Müzesinde açık kalacak sergimizin adı; "Malatya'da Amatör Futbol'un Tarihi" olacak. Bu sergimizin amacı, Malatyaspor yokken, hatta profesyonellik bile yokken, Malatya futbolunu Türkiye'ye tanıtan, Malatya için büyük hizmetler yapan değerlerimizi öncelikle genç kuşaklarımıza ve Malatya spor kamuoyuna tanıtmaktır. Bu sergide yer alan fotoğraflardaki bazı büyüklerimiz bu dünyadan göçmüş olsalar bile yaptıkları hizmetler unutulmamıştır. Kendilerini rahmetle anıyoruz. Hayatta olanlarda uzun ömürler diliyoruz. Yarın açacağımız sergimiz 10 gün açık kalacak ve ücretsiz olacak. Bütün Malatyalıları bu sergiye bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız