SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seri Katil Bodrum'da Yakalandı..

A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de 3 gecede 3 kişiyi 7,65 milimetre silahla öldüren seri katil bu sabah erken saatlerde Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otomobilin içinde yakalandı. Üst aramasında 4 bin Euro ve pasaport çıkan zanlının Yunanistan üzerinden yurt dışına kaçmayı planladığı üzerinde duruluyor. Polis, kent halkına korku dolu günler yaşatan katili görgü tanıklarının ifadesine dayanarak çizdiği bu robot resimle arıyordu.

İzmir'in Balçova ilçesinde bankacı Esra Yaşar ve üniversiteli Ayşe Selen Ayla ile Konak'da aynı yöntemle 'Azra' takma adlı transseksüel 30 yaşındaki Mustafa Has'ı başından vurarak öldüren seri katil Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yakalandı. Sorgulanmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürülüğü'ne götürülen katil zanlısının kimliği hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yapılan üst aramasında 4 bin Euro para ve pasaport bulunan zanlının Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası üzerinden yurtdışına kaçmayı planladığı tahmin ediliyor. Bu arada zanlının kardeşinin de gözaltına alındığı belirtildi.

7.65 BELİNDE ÇIKTI

Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, bugün saat 05.30 sıralarında İzmir ve Muğla polisinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonla, İzmir'deki üç cinayetin şüphelisi 27 yaşındaki H.A.'nın otomobilden inip bir pansiyona girerken yakalandığını açıkladı.

Cinayetlerde kullanılan 7.65 milimetre çapındaki tabancanın da H.A.'nın belinden ele geçirildiğini belirten Emniyet Müdürü Kadir Ay, tabancanın dolu ve merminin de namluya sürülü olduğunu söyledi. Kadir Ay, operasyonu gerçekleştiren polis ekibine, çatışma olasılığına karşı 6 kişilik özel harekat timinin de destek verdiğini belirtti.

Polise direnmeden teslim olan şüpheli H.A.'nın bavulundan, öldürdüğü kurbanlara ait bazı eşya ve kredi kartlarının da çıktığını belirtti.

İzmir'de garsonluk yaptığı belirtilen H.A.'nın psikolojinin bozuk olduğu, ifadesi alınırken bunun da dikkate alındığını kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız