SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seri Yakalamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-01-18 18:45:57
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını kazanıp, galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade etti.

Sarı kırmızılı takımın ileri uç oyuncusu Tozlu, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“YENEBİLİRDİK, BERABERE BİTTİ”

Tozlu, Sivasspor karşısında birçok pozisyon yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini ifade ederek, “Zor bir maç olacağı belliydi. Sivasspor, şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden birisiydi. Kendi sahamızda yenmek istiyorduk. İlk yarıyı Boluspor galibiyetiyle kapatmıştık ve bunu Sivasspor karşısında da devam ettirmek istiyorduk. Sahanın kötülüğüne rağmen iyi bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Birçok kaçırdığımız pozisyon var. Yenebilirdik, berabere bitti. Şampiyonluk yolunda beraberliğin de iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Artık önümüzde Mersin İdmanyurdu maçı var ve bu maça konsantre olacağız” diye konuştu.

“BAZI POZİSYONLARDA ZEMİNİN AZİZLİĞİNE UĞRADIM”

Golcü futbolcu, kendi performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ‘Oynadığım maçlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Uzun süreli bir gol sıkıntısı çekmiştim. Onu da Boluspor maçında üzerimden attım. Sivasspor maçında da kaçırmış olduğum pozisyonlar var. Bazı pozisyonlarda da zeminin azizliğine uğradım. Bundan sonraki maçlarda da inşallah aynı şekilde devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

“GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Zirve yarışında üst sıradaki takımların puan olarak birbirlerine çok yakın olduğunu kaydeden Tozlu, şunları söyledi: “Bu ligde neyin ne olacağı belli olmuyor. Denizlispor, Göztepe’yi deplasmanda 4-2 yendi. Bizim için önemli olan iç sahada Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız karşılaşma. Mersin İdmanyurdu’nu ilk yarının ilk haftasında yenip, bir galibiyet serisi yakalamıştık. İkinci yarıda o galibiyet serilerini yakalayıp, sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz.”

Tozlu, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyeceğini belirtti.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının da zorlu geçeceğini ifade eden Tozlu, “Onlarda Adana Demirspor karşısında iyi bir oyun sergilediler. Ben bu maçta cezalıyım, oynayamayacağım ama takım arkadaşlarıma saha dışından yardım edeceğim” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • zeki (7 yıl önce)
    Kasımpaşa'dan Ferhat Kiraz ile anlaşmışız.
    0
    0
    Yanıtla
  • NECİB TAŞTAN (7 yıl önce)
    EREN KARDEŞ SEN NEYMİŞSİN BE ABİ...Senden ala golcümü var PTT 1.ligde.Sivas maçında belki gol olmadı ama...SEN,İRFAN,MEHMET,SEDAT ve Ertaç çok iyiydiniz...Ayrıca takımdaki herkes çok efendi...sağolun ve malatyamızı süper lige çıkarın inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    İrfan boz ve ekibine guveniyoruz takim cok iyi insallah bir sakatlik olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    İnşallah, Başarılar
    0
    0
    Yanıtla