SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seri Yaralama'ya 1 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'ndaki Büyük Şire Pazarı’nın içerisinde başlayan ve 4 ayrı yerde devam eden silahlı kavgada 5 kişi yaralanması olayına karışan 4 şüpheli şahıs yakalandı.

Büyük Şire Pazarı’nda geçtiğimiz 30 Ekim Cuma günü Şire Pazarı’nın içerisinde ve yan sokağındaki 4 nokta ile MATİM İş Merkezi’nin önünde bir nokta olmak üzere 5 ayrı noktada Alışık ve Şen ailesi mensupları arasında silahlı kavga olayı yaşanmıştı.

Kavga olayında A.M.Ş ., E.Ş.,  C.Ş. ve M.Ş. adlı şüphelilerin tabanca ve pompalı tüfek ile ateş açması soncunda Hasan Alışık, Mehmet Alışık, Feyzullah Alışık ve Muhammed Reşat Alışık adlı şahıslar ile o esnada yoldan geçmekte olan  Cumali Ayaz kurşun ve saçmaların isabet etmesi sonucunda yaralanmışlardı.

Olaydan sonra kaçarak firar eden A.M.Ş ., E.Ş.,  C.Ş. ve M.Ş. adlı şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda suç aletleri silahlarla birlikte yakalandılar.

Sorgularının ardından Adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ş ., C.Ş. ve M.Ş. adlı şüpheliler  adli kontrol verilmek kaydıyla serbest bırakılırken, A.M.Ş adlı şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız