SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seriye Devam!.. 1-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği grup lideri Şanlıurfaspor'a 2-1 yenildi ve "mağlubiyet" serisini sürdürdü. Konuk takımın play-offa kalabilmek için mutlaka galibiyeti hedeflediği karşılaşmayı 2 bin dolayında Malatyaspor, 600 dolayında da Şanlıurfa taraftarı izledi. Maç sonrası sahaya inerek sevinç gösterisi yapan konuk takım taraftarları nedeniyle stadda gerginlikler yaşandı.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Harun Yücedağ, Muzaffer Kaşıkçı, Salim Duran, 4. hakem M.Cüneyt Çalışkan,

MALATYASPOR: Taylan, Mehmet, Mustafa Sert, Fatih (Dk.55 Buğra), Ergun, Mert (Dk.73 Ahmet), Güven, Mustafa Arslan, Celil, Volkan (Dk.85 Fethi), Mahmut,

YEDEKLER: Önder, Buğra, Ali, Ahmet, Uğur, Talat, Fethi,

ŞANLIURFASPOR: Armağan, Mehmet, İsmail, Sabri, Sercan, Metin, Murat, Koray (Dk.90+3 Ercan), Aldan, Ahmet Kolcu (Dk.80 Salih), Taylan (Dk. 90 Zafer),

YEDEKLER: Ayhan, Zafer, Ahmet Uma, Salih, Ercan,

KIRMIZI KART: Mustafa Arslan (Dk.67 Malatyaspor), Ahmet Kolcu (Dk.85- Yedek Kulübesinde- Şanlıurfa)

SARI KARTLAR: Mehmet, Mustafa Sert, Buğra (Malatyaspor), Taylan (Şanlıurfaspor)

GOLLER: Dk. 33 Ergun (Malatyaspor), Dk. 37 Mehmet ve Dk.43 Taylan (Şanlıurfaspor)

3. dakikada Mahmut'un sağdan yaptığı ortayı iyi izleyen Ergun, kafayı vurdu. Top kalecide kaldı.

6. dakikada Malatyaspor yine ataktı. Volkan uzaktan vurdu, top üstten az farkla auta çıktı.

11. dakikada Şanlıurfa atağında Murat'ın uzaktan vuruşunda kaleci Taylan topu güçlükle kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

26. dakikada Malatyaspor'un geliştirdiği atakta Şanlurfa defansı kornerle önledi. Atışı Celil kullandı. Defans topu tekrar kornere gönderdi. Bu atışı Mert kullandı. Ergun kafayla dokundu. Kaleci topu eliyle çeldi, top üst direkten döndü. Kale çizgisinde oluşan karambolda top dışarı çıktı. Korner itirazına rağmen hakem aut kararı verdi.

29. dakikada konuk takım gole yaklaştı. Kazanılan serbest atışı Murat kullandı. Bu oyuncunun sert şutundan gelen topu Taylan elinden kaçırdı. Hamle yapan Mahmut'tan önce Taylan yatarak gole izin vermedi.

33. dakikada Malatyaspor öne geçti. Celil'in Mert'e bıraktığı topu, bu oyuncu Ergun'a aktardı. Bu oyuncu ceza sahasına girer girmez vurdu, top ağlarla buluştu: 1-0

37. dakikada konuk ekip beraberliği sağladı. Kazanılan serbest atışı Murat kullandı. Penaltı noktasına gönderilen topa yükselen Mehmet, kafayla vurdu, üst direğe çarpan top kaleye girdi: 1-1

43. dakikada Şanlıurfa galibiyeti yakaladı. Serbest atışı yine Murat kullandı. Bu oyuncunun cezasahasına gönderdiği topa takım arkadaşı Taylan dokundu ve top adaşı kaleci Taylan'ın müdahalesine rağmen gol oldu: 1-2

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı konuk takımın 2-1 galibiyetiyle bitti.

60. dakikada Mustafa Arslan'ın uzaktan şutunu Şanlıurfa kalecisi Armağan almayı başardı.

67. dakikada Malatyaspor 10 kişi kaldı. Bu dakikada, daha önceden sarı kartı bulunan Mustafa Arslan, ikili mücadelede rakibine sert girince, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

70. dakikada Celil'in ortasında topa sahip olan Mahmut'un kafa şutunda top kalecide kaldı.

85. dakikada hakem, 4. hakemin uyarısıyla 5 dakika önce yerini Salih'e bırakmış olan Şanlıurfalı Ahmet'e yedek kulübesinde kırmızı kart gösterdi.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

90+1'de İsmail'in uzaktan vuruşu az farkla auta çıktı.

90+4'de Adnan'ın vuruşunda Malatyaspor kale direğini yaralayarak auta gitti.

Karşılaşmayı 2-1 konuk takım kazandı.

OLAYLAR..
Bu galibiyetle play-off grubuna kalan Şanlıurfasporlu futbolcular, sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştı. Bu sırada birçok konuk takım taraftarı sahaya girdi. Malatyaspor taraftarları duruma sinirlenerek, sahaya inmek istedi. Ancak çevik kuvvet polisleri etten duvar örerek, izin vermedi. Sahaya inen taraftarlara çevik kuvvet polisleri ve özel güvenlik ekipleri müdahale etti. Bu sırada Malatyaspor’dan 2 taraftar tribünde fenalık geçirdi. Fenalık geçiren taraftarlara ambulansta müdahale edildi. Şanlıurfaspor taraftarları polis kontrolünde stattan çıkartıldı.

HABER: Selahattin GÖKATALAY
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız