SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seriyi Devam Ettirmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-03-03 01:01:23
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un defans oyuncusu Yunus Emre Kutlu, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Yeşiltepe 2 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan Kutlu, Elbistan Belediyespor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Genç oyuncu, zorlu deplasmandan 2-0 galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, "Takım olarak iyi bir çalışma döneminden geçtik. Bunun karşılığını da en iyi şekilde alıyoruz. Hocamızın bizden istediklerini müsabakalarda en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

"GALİBİYET SERİSİNİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"

Genç defans oyuncusu, sahalarında hafta sonu Belen Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp, galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini belirtti.

Kutlu, takım olarak iyi mücadele ettiklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Antrenmanlarda iyi çalışıyoruz. Hocamız bizimle yakından ilgileniyor. Antrenmanlarda yaptığımız çalışmaları maçlarda en iyi şekilde yerine getirmek için bütün arkadaşlarım elinden geleni yapıyor. Bunun neticesinde de galibiyet almaya devam ediyoruz. İnşallah bu galibiyet serisi önümüzdeki Belen Belediyespor maçında da devam eder."

Ligdeki çıkışlarının sürdüğünü ifade eden Kutlu, "Üst sıralarla puan farkının tabi ki az olmasını çok isterdik. Ama bu sezon olmadı. Biz, yine kalan maçlarımızı kazanıp, ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

"TAKIMDA BİR AİLE ORTAMI VAR"

Genç defans oyuncusu, Belen Belediyespor ile sahalarında zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydetti.

Rakiplerinin kümede kalma mücadelesi verdiğini hatırlatan Kutlu, "Rakibimiz dirençli olacaktır. Ama biz yine en iyi şekilde oynayıp, hocamızın da söylediklerini yerine getirerek, galip gelmek istiyoruz" dedi.

Kutlu, takımda bir aile havası olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Takımda çok iyi bir ortam var. Herkesin birbiriyle arasındaki diyalog çok güzel. Deyim yerindeyse bir aile ortamı var. Futbolcular olarak huzurluyuz, mutluyuz."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız