SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seriyi Sürdüreceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:22:33
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, İzmir temsilcisi Altay ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

TFF Antrenman sahasında Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, salonda çalışan Erdal Sezek katılmadı. Öte yandan gribal enfeksiyonları bulunan Emrah ile Türker takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu futbolcuların Altay karşısında forma giyip giyemeyeceklerinin maç günü belli olacağı açıklandı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasının ardından istasyon çalışmasıyla sona erdi.

Öte yandan takımın orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak, antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

İyi bir ekip olduklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, son 3 karşılaşmada 3’te 3 yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bundan sonrada seri galibiyetlerin devamının geleceğini ifade etti.

Cihan, iyi sonuçların güzel futbolla geldiğini söyleyerek, “3’te 3 yaptık. İyi bir ekibiz. Bu seri galibiyetler gelecekti. Uyum sorunu elbette oldu ama bu uyum sorunun geride kaldı. Günden güne iyi futbol oynayarak, iyi bir seri yakaladık. Bundan sonrada devamı gelecek” dedi.

Altay maçını kazanarak, seriyi sürdürmek istediklerini kaydeden tecrübeli orta saha oyuncusu, “Biz seri yakaladık ve bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Altay’ı da deplasmanda yenip, 4’te 4 yapmak istiyoruz. Hem üst sıralarla aramızdaki puan farkını azaltmak hem de seri galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Cihan, taraftarların takımı iyi ve kötü gününde yalnız bırakmadığını belirterek, şunları söyledi: “Taraftarlarımız günden güne bize daha büyük destek veriyor. Tokatspor maçında bir dakika susmadan, takımı desteklediler. İyi ve kötü günümüzde hiçbir zaman desteklerini esirgemiyorlar. Bu şekilde devam ettikleri takdirde Allah’ın izniyle bu sezon hedefimize ulaşacağız.”

Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile oynayacakları kupa maçını da değerlendiren Cihan, “Süper Ligdeki takımlara karşı her zaman alt liglerdeki takımlar daha iyi sonuçlar alabiliyorlar. Genelde böyle oluyor. Bu sezonda büyük takımlar, amatör takımlara karşı bile zorlandı. O yüzden bu maç hakkında hiçbir şey söyleyemiyoruz. Her türlü sonuç olabilir ama ben takıma güveniyorum, oradan da iyi bir sonuçla ayrılacağız” diye konuştu. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız