SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seriyi Sürdürmek İstiyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:30
Seriyi Sürdürmek İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi takımlarından Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 

Ligde aldığı 3 galibiyet ile 9 puan toplayan ve bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Cumartesi günü Ordu Özel Sporcular Kulübü ile karşılaşacak.

Hazırlıklarla ilgili bilgiler veren Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan, “Ligde iyi bir çıkış yakaladık. 3’te 3 yaptık ve yolumuza en iyi şekilde devam ediyoruz. Önümüzde Ordu Özel Spor Kulübü ile oynayacağımız bir karşılaşma var. Sahamızda oynayacağımız bu mücadeleyi de kazanarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Aydoğan, kulüp olarak Malatya kamuoyundan destek beklediklerini ifade ederek, “Burada özveriyle özel çocuklarımıza spor yaptırmaya çalışıyoruz. Onlarda kendilerine imkan verildiğinde neler yapabileceklerini gösteriyorlar. Bu noktada Malatya kamuoyundan destek bekliyoruz. Destek verildiği takdirde çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü ile Ordu Özel Sporcular Kulübü arasında İnönü Stadı’nda Cumartesi günü oynanacak olan müsabaka 12.00’da başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız