SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seriyi Sürdürmek İstiyorlar

0
Güncellendi - 2016-11-05 00:27:22
Seriyi Sürdürmek İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta lider durumda bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Pazar günü sahasında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, liderliğini sürdürmek istiyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ilk haftalarda yaşadıkları sıkıntıların ardından altıncı haftada liderlik koltuğuna oturan Yeşilyurt Belediyespor’da gözler, grubun diğer bir şampiyonluk adayı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçına çevrildi. Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe 3 nolu sahada rakibini konuk edecek olan Malatya ekibi, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını çift kale maçla sürdürdü.

Turuncu yeşillilerin gol silahı Erdal Küçükkaya ile defansın tecrübeli ismi Oğuzhan Akar, antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulundu.

“LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un forvet oyuncusu Erdal Küçükkara, Kahramanmaraş ekibi Fidan Spor ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek, “Kahramanmaraş deplasmanları genelde zor olur. Fidan Spor karşısında aslında çok üstün bir futbol oynadık. Belki ilk yarıdan maçı koparabilirdik. Ama olmadı, zorlu geçen maçın sonunda galip gelerek, liderlik koltuğuna oturduk” dedi.

Küçükkara, Fidan Spor maçının kendileri için geride kaldığını, takım olarak tamamen Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçına konsantre olduklarını kaydetti.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’un ligin güçlü takımlarından olduğuna dikkat çeken golcü futbolcu, “Rakibimizin de şampiyonluk hedefi var. Sahamızda oynayacağımız bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Çalışmalarımız iyi geçiyor. İnşallah Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçını da kazanıp, liderliğimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“KALİTELİ BİR KADROMUZ VAR”

Küçükkara, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve bunun lige de yansımaya başladığını belirtti.

Takımın şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını ve buna uygun bir kadro kurulduğunu dile getiren golcü futbolcu, şunları söyledi: “İlk maçlara arkadaşlarımızla birbirimizi tanıma sürecimiz vardı. İlk haftalarda bu sıkıntı oldu ama şimdi futbolcular birbirini tanımaya başladı. Kimin ne yapacağını, nasıl koşacağını, kimi nerede pas vereceğini yavaş yavaş iyi biliyoruz. Benimde ayaklarım bu ara sıcak, vuruyorum gol oluyor. Allah bozmasın, nazar değmesin inşallah bu işi götüreceğiz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular ellerinden geleni yapıyor. Takımda bir inanmışlık ruhu var. Böyle olduğu sürece de, genelde hedef koyan takımlar şampiyon oluyor. Allah’a şükür bizden yana bir sıkıntı yok.”

“SERİYİ SÜRDÜRÜP, MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Takımın defans oyuncusu Oğuzhan Akar ise takım olarak üç haftadır bir galibiyet serisi yakaladıklarını kaydederek, seriyi sürdürüp, mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

İkinci kez baba olan tecrübeli futbolcu, takım olarak ilk haftalarda bocaladıklarını ancak takımın oturmaya başladığını ifade ederek, “Takımda taşlar yerine oturuyor. Çalışmalarımız da iyi gidiyor. Önümüzde Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı var. Zorlu bir maç olacak çünkü rakibimizin de şampiyonluk hedefi var. Onlarda şansız puan kayıpları yaşadıkları için mutlaka galip gelmek isteyeceklerdir. Maçın zor geçeceğini biliyoruz, bunun içinde bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hepimiz galibiyet için kenetlendik. Bu maçta da istediğimizi alıp, liderliği sürdürmek istiyoruz. Ele geçirdiğimiz liderliği bırakmak istemiyoruz. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı sonrası Adıyaman 1954 Spor ve Araban Belediyespor maçlarından da istediğimizi sonuçları alırsak önümüz daha da açılacaktır. Herkes bize gerekli desteği veriyor. Kazanmamak için hiçbir sebep yoktur. Bu hafta çıkıp kazanacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız