SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seriyi Sürdürmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:19:47
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Tokatspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Lig’de Denizli Belediyespor’dan sonra lider Kızılcahamamspor’u da yenen ve 2’de 2 yapan Yeni Malatyaspor, sahasında oynayacağı Tokatspor karşılaşmasını kazanarak, hem galibiyet serisini sürdürmek hem de taraftarlara çifte bayram yaşatmak istiyor. 

Sarı kırmızılı takım Tokatspor maçı hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katılırken, hafif sakatlığı bulunan Erdal Sezek takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasının ardından şut, orta ve kanat çalışmasıyla sona erdi. Antrenman esnasında futbolcuların istekli ve hırslı oluşları teknik patron Gürses Kılıç’ın yüzünü güldürdü. 

Tokatspor ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, zorlu mücadeleyi kazanarak, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirtti.

Özer, Denizli Belediyespor ve Kızılcahamamspor karşılaşmalarında istediklerin sonuçları alarak iyi bir çıkış yakaladıklarına değinerek, “Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle Pazar günü sahamızda oynayacağımız Tokatspor karşılaşmasından mutlak 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi. 

Alınan galibiyetlerin futbolcuların üzerindeki baskıyı azalttığına dikkat çeken Özer, şunları ifade etti: “Ligde ilk haftalarda galip gelemediğimiz için futbolcularımız üzerinde bir baskı oluşmuştu. Ancak şunu her zaman olduğu gibi belirmek isterim ki, biz yeni oluşan bir ekibiz. Uyum sürecini atlattıkça daha iyi duruma geliyoruz. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Bunu Denizli Belediyespor ve Kızılcahamamspor karşılaşmalarında da gördük. İnşallah çıkışımızı Tokatspor maçını kazanarak sürdürmek istiyoruz.”

Özer, taraftarların desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını da kaydederek, başarının tek başına gelmediğini, taraftarların desteğinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Taraftarlara verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Özer, “Taraftarlarımızın sonuca bakmadan takımımızı 90 dakika boyunca destekliyor. Her zaman futbolcularımızı bağırlarına basıyorlar. Bundan dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ama her zaman için dolu stada oynamak istiyoruz. İnşallah Tokatspor maçıyla birlikte tribünler tamamıyla dolar” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız