SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seriyi Sürdürmek İstiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:56:21
'Seriyi Sürdürmek İstiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, ligde ve kupada yollarına iyi bir şekilde devam ettiklerini hatırlatarak, iyi gidişi sezon sonuna kadar sürdürüp, PTT 1. Lig'e çıkmak istediklerini söyledi. 

Gevrek, Eyüpspor ile oynadıkları Türkiye Kupası ve ligdeki son durumlarıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"ÖNEMLİ BİR VİRAJI ATLATTIK"

Kupa'da Eyüpspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını kaydeden Gevrek, "Çok güzel bir galibiyet, futbolcularımızı tebrik ediyorum. İlk yarı biraz sıkıntılı geçti. Ama ikinci yarıda oyunu lehimize çevirdik. Kupa maçına tam kadro çıkmadık. Fazla forma şansı bulamayan futbolcular sahada görev yaptı. Özellikle ikinci yarıda yapılan değişikliklerle maçı kazandık ve kupada yolumuza devam ediyoruz. Önemli bir virajı atlattık" dedi.

"SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Gevrek, ligde 12 puanla lider olduklarını vurgulayarak, "Pazar günü ligde Kartalspor ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ligin 5. haftasını da kayıpsız atlatırsak, yolumuza iyi bir şekilde devam etmiş oluruz. Bu anlamda Pazar günü taraftarlarımızdan stadı doldurmalarını bekliyoruz. Kartalspor maçını da kazanıp, seriyi sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız