SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seriyi Sürdürmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-07 17:13:58
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligde ilk iki maçını kazanarak 6 puan toplayan Yeni Malatyaspor’da gözler Denizlispor maçına çevrildi.

Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı kırmızılılarda futbolcuların performansları yüzleri güldürürken, ikinci etap kamp çalışmalarının sonunda takıma katılan ancak Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor karşılaşmalarında ortaya koyduğu performansla sanki uzun süredir takımda oynuyormuş görüntüsünü ortaya koyan Dialiba sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Yeni Malatyaspor’un Senegalli yıldızı Boubacar Dialiba Dıabang, geride kalan iki haftada 3 gol kaydederek, bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Takımının ilk iki maçta 6 puan almasında büyük rolü olan Senegalli, iki maçta 166 dakika sahada kaldı ve 3 gol kaydetti. Mersin İdmanyurdu maçında 2, Samsunspor karşılaşmasında ise 1 kez ağları havalandıran Dialiba, gol krallığında da iddialı olduğunu ortaya koydu.

Yeni Malatyaspor’un Senagalli golcüsü Boubacar Dialiba Dıabang, Denizlispor maçında tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu kaydederek, “Sezona iyi bir başlangıç yaptık. İlk iki maçımızı kazanarak, büyük moral depoladık. Lige verilen arayı da iyi değerlendirdik. Önümüzde Denizlispor maçı var, bu karşılaşmayı da kazanıp seriyi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Dialiba, takımın her geçen hafta üzerine koyarak ilerleyeceğine inandığını ifade ederek, “Takım olarak ilerleyen haftalarda daha da yükselerek ilerleyeceğimize inanıyorum. Mersin İdman Yurdu galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapmıştık. İyi başladığımız ve bunu sürdürdüğümüz için mutluyuz. Tabi futbolda kazanmak her zaman güzeldir. Önümüzde Denizlispor karşılaşması var. Lige verilen arayı iyi değerlendirdik ve bu maça hazırlandık. Denizlispor deplasmanına da 3 puan için gideceğiz. Deplasmandan galibiyetle dönerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız