SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Serkan Özsoy, Vestel Manisa'da..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un yolunu ayırdığı defans oyuncusu Serkan Özsoy Vestel Manisa ile anlaştı. Bu arada, Denizlisporlu Timuçin'e Malatyaspor'dan da teklif olduğu iddia edildi.

SERKAN ÖZSOY MANİSA'DA..
Süper Lig'in yeni takımlarından Vestel Manisaspor, dış transferde Malatyaspor'dan Serkan Özsoy ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı, Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ve Tesisler Sorumlusu Fikret Taşçı hazır bulundu. Tecrübeli futbolcu Serkan Özsoy, imza töreninde Vestel Manisaspor forması giyerek, kendisini 3 yıllığına Vestel Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Kendisi tecrübeli bir futbolcu. Bize çok şey katacağına inanıyoruz. Serkan Malatyaspor'dan büyük bir fedakarlıkla Manisa'ya isteyerek geldi. Kendisinden çok şey bekliyoruz" dedi.

Serkan Özsoy, 2 sezon önce Trabzonspor'dan Malatyaspor'a transfer edilmiş, ancak fazla forma şansı bulamamıştı. Özsoy, özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yeraldığı maçlardaki performansı, kritik alanlarda neden olduğu penaltı ve faullu müdahaleleri nedeniyle tepki toplamış, sezonun Sakarya ile oynanan son maçında da kendi kalesine gol atmıştı.

TİMUÇİN İDDİASI..
Öte yandan, Malatyaspor kanadının hiçbir şekilde seslendirmemesine karşın, Denizli kaynaklı haberlerde, bu takımın kaptanı Timuçin'in, kulübüyle arasında sorunlar bulunduğu, tecrübeli futbolcuya talip olan kulüpler arasında Malatyaspor'un da bulunduğu iddiaları yeraldı. Timuçin, daha önce Malatyaspor'da bir sezon futbol oynamış, başarılı performansına rağmen, kendisine yeni anlaşma için önerilen parayı az bularak, Denizlispor'a dönmüştü.

FOTOĞRAF: Serkan Özsoy, Vestel Manisaspor forması ve yöneticisiyle.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız