SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Serkan'a ''Gereksiz Kart'' Cezası

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Orduspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından istasyon çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan ve İstanbul'da tedaviye gönderilen Effa, izinli olan kaleci Şenol Karagöl ile kadro dışı bırakılan Celil ve Şenol Yavaş katılmadı.

Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, Gençlerbirliği Oftaşspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen defans oyuncusu Serkan Bensol'a "gereksiz itirazda bulunup" kart gördüğü için yönetim tarafından 2 bin 500 YTL para cezası verildiğini söyledi.

Kodaman, Pazar günü kendi sahalarında Orduspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Orduspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp, Orduspor'u yenmek istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Gençlerbirliği Oftaşspor maçında kart cezalısı Alper ve Serkan Bensol ile sakatlığı bulunan Effa, Orduspor maçında forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Kartal'ın, Pazartesi akşamı da, yönetimin kadro dışı bıraktığı Celil ve Şenol Yavaş'la bir görüşme yaptığı, bu görüşme ile ilgili Salı günü yönetime bilgi vereceği öğrenildi.

ASLANOĞLU VE AKMAN'A TEŞEKKÜR..
Bu arada, Malatyaspor İstanbul Kanadı Genel Sekreteri Ahmet Genç, hafta sonu oynanan Gençlerbirliği OFTAŞ maçında deplasman masraflarının bir bölümünü karşılayan Malatya Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve işadamı Ayhan Akman’a teşekkür etti.

Genç “Sayın milletvekilimiz Aslanoğlu ve sayın işadamımız Akman her zaman Malatyaspor’un yanında olmuş, maddi ve manevi destekte bulunmuşlardır. Malatyaspor’a göstermiş oldukları ilgi ve verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız