SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sermayemiz Bilgi ve Zaman"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Barosu, yeni kanunlar hakkında üyelerini bilgilendirme programlarını sürdürüyor. 
 
Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Malatya ve Adıyaman Barosu Avukatları ile adliye teşkilatının katıldığı, "Yeni ticaret hukuku" konulu bilgilendirme paneli yapıldı. Toplantıda, Türkiye Barolar Birliği (TBB) yönetim kurulu üyesi Nuri Karahan ile Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nden öğretim üyeleri Yard. Doç. Dr. Nihat Taşdelen, Nejat Azarkan ve Ali Avli konuşma yaptı. Bilgilendirme toplantısıyla ilgili bilgi veren Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, "Bilindiği gibi Ticaret Kanunu değişti. Temmuz ayında yürürlüğe girecek. Bu hususta kanun getirdiği yeniliklerin tanıtlıdığı TBB, Malatya ve Adıyaman Barosu taraından bir panel düzenledik. Amacımız, ticaret kanununun getirdiği yenilikleri meslktaşlarımıza anlatmaktır" şeklinde konuşu. 
 
"Avukatlar olarak sermayemiz bilgi ve zamandır. Bilgiyi iyi ve zamanı da iyi kullanırsak, geleceğe dair iyi yatırımlar yaparız" diyen Kutlubay, "Bu konuda Malatya Barosu olarak bu tür etkinlikleri kurumsal hale getirdik. 2012 yılında da bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız